Sneeuwbes 'Magic Berry' Symphoricarpos doorenbosii 'Magic Berry'
40-60 cm

De Sneeuwbes 'Magic Berry', ook wel Symphoricarpos x doorenbosii 'Magic Berry', is herkenbaar aan zijn opvallende roze bessen. Eerst bloeit de Sneeuwbes 'Magic Berry' van mei tot en met juli en daarna verschijnen de bessen. Deze haagplant gedijt in halfschaduw of volle zon en groeit het liefst op voedselrijke, licht vochtige grondsoorten.

Lees meer
€ 2,69
Sneeuwbes 'Magic Berry' kan gekocht worden in veelvoud van 25.
€ 2,69" />

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

Plantafstand: 5 stuk(s) per meter
(Minimum bestelaantal: 25)

Artikelnummer: Symphoricarpos-x-doorenbosii-Magic-Berry-40-60-BR

Levering vanaf oktober

  • Unieke: 100% Groeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Sneeuwbes 'Magic Berry' Symphoricarpos doorenbosii 'Magic Berry'
€ 2,69

Omschrijving

Omdat Sneeuwbes 'Magic Berry' een maximale hoogte heeft van ongeveer één meter, zullen veel mensen er niet zo gauw bij stilstaan dat hij geschikt is als haagplant. Toch zijn wat lagere hagen in veel situaties wenselijk. Een haag hoeft namelijk niet altijd een afscherming of grens te vormen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lage haag langs het huis? Sneeuwbes 'Magic Berry' zou dan prima onder de ramen passen en ondertussen je huis prachtig opfleuren. Lage sierhagen kunnen ook mooi tussen bloembedden en borders geplant worden. Zo kun je de tuin wat strakker vormgeven, zonder dat je daarvoor groen moet inleveren. Een haagplant zoals de Sneeuwbes 'Magic Berry' geeft de tuin gedurende lange tijd veel aantrekkingskracht. Eerst verschijnen er kleine witroze bloemen en wanneer die verwelkt zijn, kun je nog van zijn mooie bessen genieten. Zo heb je ook buiten de bloeiperiode nog steeds iets kleurrijks in je tuin om naar te kijken.

Kiezen voor Sneeuwbes 'Magic Berry'

Voor nieuwe tuiniers is het (opnieuw) inrichten van de tuin vaak een beetje intimiderend. Wanneer je eenmaal weet wat voor grond je hebt en hoe de zon valt, moeten er geschikte planten worden uitgezocht. Als je voor een haag kiest, in plaats van bijvoorbeeld een schutting, dan is een haagplant uitzoeken de volgende grote stap. De Sneeuwbes 'Magic Berry' is een haagplant die geen hoge eisen stelt. Bovendien is het een uitzonderlijk mooie plant, die door iedereen wel gewaardeerd zal worden – het enige nadeel is zijn maximale hoogte van 1 m. Als dit echter geen bezwaar is, dan kun je prima kiezen voor Sneeuwbes 'Magic Berry' in je tuin.

Producteigenschappen