Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Accessoires

Met de juiste accessoires laat je jouw haagplanten pas echt helemaal tot leven komen. Natuurlijk begint een mooie tuin met de keuze voor de haagplanten die het best bij de omstandigheden in jouw tuin passen, maar soms hebben zelfs de sterkste haagplanten een beetje hulp nodig. Of misschien heb jij je oog wel laten vallen op een aantal prachtige planten, maar kijkt jouw huis uit op een balkon of een stenen tuin. In dat geval is een mooie plantenbak die goed bij de inrichting van het huis en de omgeving past een mooie oplossing om toch van de natuurlijke schoonheid en de privacymogelijkheden van een haag te kunnen genieten. Met de accessoires in onze webshop is er een haag voor iedereen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Weergeven
per pagina
Sorteer op
Rootgrow korrels met gel zakje 5 liter
Rootgrow korrels met gel zakje 5 liter
Rootgrow + gel professional 5l
Vanaf € 141,70

Accessoires voor de haag

In onze online winkel vind je een enorm assortiment aan wintergroene hagen en bloeiende haagplanten. Als het de bedoeling is dat de afgrenzing van je tuin meteen hoog en blikdicht is, kun je er zelfs voor kiezen om een kant-en-klaarhaag in de tuin te planten. Maar wat als je een tuin hebt waar je helemaal niet zelf in kunt graven? Ook daar hebben wij rekening mee gehouden. Zolang de haagplanten die je op het oog hebt er een vrij compact wortelstelsel op na houden, groeien ze ook in een plantenbak uit tot een mooie haag. De plantenbakken in ons assortiment zijn erop uitgezocht dat de planten het niet te krap hebben. Ze hebben allemaal een lengte van 1,20 meter, een diepte van 60 centimeter en een breedte van 50 centimeter.

Soorten plantenbakken

Bij een plantenbak is het ook belangrijk dat hij van het juiste materiaal gemaakt is. Haagplanten zijn namelijk allemaal planten die buiten het best tot hun recht komen, dus moet de plantenbak wel tegen de weersomstandigheden kunnen. Ook moet je niet met roestwater komen te zitten. Dat lijkt bij een CorTenstaal plantenbak wel een probleem, maar dat is eenmalig: als de roestlaag eenmaal op de plantenbak zit, is hij gegarandeerd beschermd tegen corrosie. Ook aluminium plantenbakken en plantenbakken van verzinkt staal kunnen prima tegen de regen en de wind. Ben je op zoek naar een andere look dan metaal? Dan kun je ook bij ons terecht voor een moderne polyester plantenbak of een even klassieke als tijdloze hardhouten plantenbak.

Online accessoires bestellen

Wil je graag een mooie haag, maar denk je dat dat rond jouw huis lastig wordt? Dan maken wij het voor jou mogelijk om toch een haag te planten. In de webshop van Haagplanten.nl kun je namelijk online accessoires zoals plantenbakken kopen die het mogelijk maken om ook op een balkon, in een betegelde tuin of op een veranda de planten neer te zetten die jij mooi vindt. De meeste accessoires zijn direct leverbaar en dus binnen een paar dagen al in jouw bezit.