Beukenhaag kopen

Beukenhaag kopen

Ben je op zoek naar een haagplant die niet te duur is, maar wel voldoet aan je verwachtingen? Waar je zowel een hoge als een lage haag mee kunt maken en die ook nog eens het hele jaar door zijn blad vasthoudt? Kijk niet verder, want wij hebben de ideale haagplant voor je: de beukenhaag. De beukenhaag is een echte klassieker onder de haagplanten, vooral omdat het een inheemse soort is. Het is natuurlijk gewoon diezelfde beuk die je in bossen tegenkomt. Juist omdat de beukenhaag inheems is, kan hij zich uitstekend goed aanpassen aan allerlei omstandigheden en kan hij ook goed tegen kou. Een Beukenhaag kopen doe je natuurlijk via Haagplanten.nl!

Beukenhaag in de tuin
Beukenhaag online kopen in de webshop van Haagplanten.nl

Beukenhaag in de tuin

Zoals we al zeiden, is de beukenhaag gewend aan het Nederlandse klimaat. Dat het een inheemse soort is, betekent dat je kunt verwachten dat er dieren als vogels, insecten en egels op je beukenhaag afkomen. Wanneer je een beukenhaag plant, help je ook de natuur een handje. De beukenhaag is erg makkelijk qua verzorging, je hoeft slechts eenmaal per jaar de snoeischaar erbij te pakken, maar het mag ook vaker. Regelmatig je beukenhaag snoeien zorgt er namelijk onder andere voor dat je haag nog dichter wordt en je een groene muur om je tuin heen krijgt die de nodige privacy biedt.

Van de beukenhaag bestaan er slechts twee soorten: de groene beuk en de rode beuk. Ze verschillen weinig van elkaar, alleen de kleur van het blad is anders. Mocht je een beukenhaag willen planten, maar toch iets unieks in je tuin willen hebben, kies dan voor de rode beuk. Deze soort heeft prachtig, donkerpaars blad. Het blad van allebei de soorten beukenhagen verdort in de wintermaanden, maar blijft wel aan de takjes hangen. Ook in de winter hoef je geen afscheid te nemen van je privacy.

Beukenhaag online kopen

Beukenhaag online kopen in de webshop van Haagplanten.nl

Naast het feit dat je bij ons beukenhagen kunt kopen, kun je ook lezen hoe je deze moet planten, verzorgen en snoeien. Haagplanten.nl is namelijk meer dan alleen een webshop. We willen onze klanten graag informeren over de haagplanten die ze bij ons aanschaffen. Zie het als een beginnerscursus voor beginnende haagplanteneigenaren. Een bijkomend voordeel van Haagplanten.nl is dat je haagplanten voor goede prijzen kunt aanschaffen. Onze beukenhagen zijn goedkoop, maar dit doet niets af aan de kwaliteit. Onze haagplanten worden direct vanuit de kwekerij naar jouw huis gebracht, je krijgt dus altijd verse planten aangeleverd.

Bestellen via onze webshop is een peulenschil. Je komt via de homepagina snel bij het product van je keuze terecht, waarna je alleen nog maar hoeft af te rekenen. Zo simpel is het! Binnen enkele werkdagen heb je je bestelling in huis, keurig netjes verpakt en geleverd op pallets of in dozen.