Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY

 

 

 

Alleen vandaag 10% korting op het hele assortiment met de code: BLCK
Onze Black Friday actie loopt op vrijdag 26 november 2021 van 00.00 uur tot 23.59 uur. 

Naar de homepage

ALLE CATEGORIEËEN:

Wintergroene haag

Groenblijvende haagplanten behouden hun groene bladeren de hele winter lang. Op deze manier blijft de haag het gehele jaar zichtdicht en kunt u deze als "groene muur" om de tuin gebruiken.

 

Meer informatie

Coniferen

Coniferen zijn planten die bijzonder geschikt zijn voor het maken van hagen. Vooral soorten als de taxus en de thuja zijn geliefd als haagplanten.

 

Meer informatie

Bamboe

De Bamboehaag is uitermate geschikt voor het maken van een haag. De bamboe haagplanten die Haagplanten.net aanbiedt zijn allemaal snelle groeiers die zeer snel een dichte haag vormen.

Meer informatie

Bladverliezende haag

Bij bladverliezende haagplanten hebben we het over planten die niet 100% wintergroen zijn. Dat betekent, dat deze planten hun blad gedurende de winter of in de loop van het jaar verliezen of wisselen.

Meer informatie

Kant en Klaar haag

Haagplanten.net biedt verschillende soorten kant en klaar hagen aan. Afhankelijk van de hoogte die uw nieuwe haag bij aanplant moet hebben.

 

Meer informatie

Bodembedekkers

Bodembedekkers worden gebruikt om de grond tussen andere planten of voor een haag te bedekken. Deze planten voorkomen de groei van onkruid en zorgen er zo voor dat de tuin minder onderhoud nodig heeft.

Meer informatie

Gemengde haag

Waarom kiezen voor een haag van slechts één soort planten? Met de haagplanten van Haagplanten.net maakt u schitterende gemengde hagen.

 

Meer informatie

Leibomen

Leibomen en vormbomen zijn niet weg te denken in een geslaagd tuinontwerp. Zowel in kleine tuinen als op grotere landerijen creëren ze een gevoel van stijl en elegantie.

Meer informatie

siergrassen

Voor een interessante tuin kijken tuiniers traditioneel naar haagplanten, maar tegenwoordig zoeken steeds meer tuiniers naar modernere alternatieven.

Meer informatie

Borderpakketten

Een mooie sierlijke border in de tuin, dat wil eigenlijk iedereen wel. Een snelle en eenvoudige oplossing

 

Meer informatie

Plantgoed-trays

Plantgoed in P9-trays zijn haagplanten die met kluit in een kweektray geteeld worden. Voor deze kweekwijze wordt de term P9 gebruikt

Meer informatie

Bloembollen

De sierui (Allium) is een grootbloemige voorjaarsbloeier die prachtige paarse of witte bloemen krijgt.

Meer informatie

Plantenbakken

Op Haagplanten.net bieden wij u een compleet pakket haagplanten aan om in uw tuin te planten, maar ook op uw balkon, dakterras, binnenplaats of tuinterras kunt u zorgen voor privacy.

Meer informatie