Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Bloeiende haag

Sommige mensen hebben van haagplanten een vertekend beeld. Zij denken dat haagplanten een saai uiterlijk hebben: alleen maar groene bladeren en verder niets. Vaak denken ze dan aan bekende haagplanten zoals de taxus of de buxus. Maar er bestaan zoveel soorten dat ze niet onder één bepaalde noemer ingedeeld kunnen worden. Er zijn bijvoorbeeld soorten waar u een informele, Bloeiende haag van kunt maken. Een bloeiende haag bestaat uit haagplanten die in de lente of zomer de meest prachtige bloemen ontwikkelen, die vaak een heerlijke geur verspreiden. Daardoor heb je een natuurlijke haag dat een diversiteit aan insecten aantrekt.

Eigenschappen bloeiende haag
Bloeiende haag online kopen

Eigenschappen bloeiende haag

Bloeiende haagplanten zijn meestal ook bladverliezend, wat betekent dat zij over het algemeen hun blad laten vallen in de herfst en in de winter dus helemaal kaal zijn. Maar soms blijft het verdorde blad eraan zitten, zodat je toch nog enige bescherming tegen inkijk hebt in de tuin. Vaak zijn de kale takken van bloeiende haagplanten ook erg mooi om naar te kijken, dus is het geen straf. Onze bloeiende haagplanten kun je dan ook vinden onder de categorie ‘Bladverliezende haagplanten’ in het hoofdmenu. Bloeiende hagen zijn onder andere de vlinderstruik, de meidoornhaag, de amberboom en de Japanse bottelroos. Stuk voor stuk haagplanten die in de warme dagen van het jaar volstaan met de mooiste bloemen en vaak ook vruchten, zoals besjes. Deze besjes zijn vaak ook een geliefde snack van vogels.

Bloeiende haag webshop

Bloeiende haag online kopen

Bloeiende hagen zoals de vlinderstruik en de meidoorn kun je kopen in de webshop van Haagplanten.nl. Onze tip: maak combinaties van verschillende soorten, zodat je één grote, bloeiende haag kunt maken, die op verschillende periodes in het jaar bloeit. Dan ziet je haag er altijd weer anders uit! Wanneer bepaalde haagplanten bloeien kun je opzoeken in onze webshop, dat staat altijd vermeld onder de productinformatie. Je ziet dat er meer dan genoeg keuze is wat betreft bloeiende haagplanten. Wees vooral creatief en wees niet bang om een gewaagde keuze te maken! Heb je hulp nodig, dan staan wij altijd voor je klaar, je kunt makkelijk contact opnemen met één van onze medewerkers via de website.

Niets is makkelijk dan haagplanten bestellen via de webshop van Haagplanten.nl. Het mooiste is dat je er je huis niet eens voor hoeft te verlaten. Twee minuten op de computer en je bestelling is verzonden. Deze kunt u vervolgens binnen enkele dagen thuis verwachten. Raadpleeg onze site voor tips en hulp bij het planten, snoeien en verzorgen van je nieuwe aanwinsten. Want of je nu een beginnende tuinier bent of al jaren bezig bent, een extra steuntje in de rug kan nooit kwaad. Ervaar onze lage prijzen, geweldige kwaliteit en klantvriendelijkheid vandaag nog door de webshop van Haagplanten.nl te bezoeken!