Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Buxushaag kopen

De buxus wordt al eeuwenlang toegepast als haagplant. In de kruidentuinen van kloosters, in tuinen van paleizen, in parken… Ook vandaag de dag blijft de buxus onverminderd populair. Je zult hem vaak genoeg zijn tegengekomen bij jou in de buurt, want ze worden nog erg vaak geplant, ook al zijn er tegenwoordig steeds meer alternatieven. Zolang de buxushaag haar populariteit behoudt zal ze ook in de webshop van Haagplanten.nl te koop zijn. Want ja: Buxushaag kopen doe je op Haagplanten.nl. Waarom juist bij ons? Wij bieden je buxushagen (en andere haagplanten) voor een lage prijs en van uitstekende kwaliteit.

Buxushaag kopen: waarom?
Buxus kopen in de webshop

Buxushaag kopen: waarom?

De buxus is zeer geschikt om een formele, strak gesnoeide haag mee te creëren. Omdat de buxus vrij langzaam groeit is ze namelijk erg geschikt voor vormsnoei. Echte creatievelingen kunnen daarom aan de slag met het snoeien van hun buxushagen in verschillende, uiteenlopende vormen. Natuurlijk kan de standaard ‘haagvorm’ ook prima toegepast worden. Sterker nog: door zijn kleine blad heeft de buxus van nature al een strak uiterlijk en door snoeien kan dit effect alleen nog maar versterkt worden. Een andere eigenschap van de buxus die mensen erg kunnen waarderen: de buxus is wintergroen, wat betekent dat hij zijn blad niet verliest in de winter én dit blad blijft zijn frisse, groene tint het hele jaar door behouden. Maar om het blad extra mooi te houden is het nodig om je buxushaag zeker twee keer per jaar te snoeien. Het snoeien van hagen heeft als voordeel dat hagen dichter begroeid raken en een stevige, groene muur zullen gaan vormen. Dit zorgt er weer voor dat je altijd beschut zit in je tuin.

Buxus kopen in de webshop van Haagplanten.nl

Buxus kopen in de webshop van Haagplanten.nl

Op Haagplanten.nl kun je buxushagen in struikvorm en in kubusvorm kopen. Onze buxushagen in struikvorm zijn natuurlijk nog niet volgroeid en ook nog niet gesnoeid. Dat zal je zelf moeten gaan doen na het planten. Veel mensen vinden het leuk om zelf met hun haagplanten aan de slag te gaan en uiteindelijk beloond te worden met een prachtig resultaat na al hun moeite. Wil je echter liever kant- en- klare buxushagen die al een beetje in vorm zijn gebracht, dan zijn onze buxushagen in kubusvorm de betere optie. Dan heb je direct al een formele buxushaag in je tuin staan en hoef je niet te wachten. Een beetje bijknippen en voilá: een prachtige, strakke haag. Natuurlijk zijn ook deze buxushagen in kubusvorm nog niet volgroeid, maar het zal je in ieder geval veel minder moeite kosten om uiteindelijk een strakke, hoge buxushaag te creëren.

Bestellen bij ons is eenvoudig: binnen één minuut zit je op de bestelpagina van het product dat je wilt aanschaffen. Dan is het slechts enkele dagen wachten en je bestelling wordt voor je deur afgeleverd!