Coniferen kopen

Coniferen kopen

Coniferen: een familie bestaande uit haagplanten waar veel over te zeggen valt. Ze worden vaak geplant omdat ze nu eenmaal erg veel voordelen bieden. Het zijn sterke, robuuste haagplanten die wel tegen een stootje kunnen en een fijne structuur hebben. De takjes van coniferen groeien namelijk dicht op elkaar, zo dicht dat er geen gaten tussen zitten. Plant je coniferenhaag aan in je tuin, dan krijg je een zichtdichte haag, die ook nog eens lekker fris ruikt! Coniferen kopen doe je natuurlijk in de webshop van Haagplanten.nl, wij bieden verschillende soorten aan die allemaal hun eigen charmes hebben, zoals bijvoorbeeld de taxus en de Californische cipres. Je kunt bij ons zelfs een kant-en-klare coniferenhaag bestellen.

Waarom een coniferenhaag?
Coniferen online kopen in de webshop van Haagplanten.nl

Waarom een coniferenhaag?

Naast het feit dat een coniferenhaag blikdicht is, heeft hij ook enkele andere eigenschappen die veel van onze klanten erg kunnen waarderen. Haagconiferen zoals de taxus groeien vrij snel, waardoor je binnen afzienbare tijd een flinke haag in je tuin hebt staan. Dat betekent wel weer dat je je coniferenhaag ieder jaar minstens één keer een grote snoeibeurt moet geven. Dit zorgt ervoor dat je coniferenhaag mooi in vorm blijft. We raden aan om je conifeer een strakke vorm te geven, anders wordt het wel erg rommelig en vol in je tuin. Coniferen zijn (enkele uitzonderingen daar gelaten) wintergroen, je hebt dus het hele jaar de privacy waar je naar verlangt. Snoei de bovenkant altijd smaller dan de onderkant, dan kan ook de onderkant genoeg zonlicht ontvangen. Meer lezen over coniferen snoeien en verzorgen? Kijk verder in onze haagplantenencyclopedie.

Het is zaak om je coniferenhaag niet te veel water te geven. Na het planten moet je de grond vochtig maken, maar daarna alleen water geven wanneer je merkt dat de grond echt droog is. Is de grond te vochtig, dan gaan de wortels rotten. Verder hebben coniferen weinig verzorging nodig.

Bestel coniferenhaag online

Coniferen online kopen in de webshop van Haagplanten.nl

Bestel je bij ons een coniferenhaag, dan bestel je een goede kwaliteit plant die direct vanuit de kwekerij naar jouw huis wordt gebracht. Wij nemen na een bestelling onmiddellijk contact met de kweker op, waarna de coniferen zorgvuldig worden ingepakt en in pallets worden vervoerd. Het enige wat jij, naast het bestellen natuurlijk hoeft te doen, is een mooi plekje voor je nieuwe haag zoeken en de geleverde haag vervolgens planten. Met onze tips voor coniferenhagen planten, snoeien en verzorgen kun je een heel eind komen. Mocht je toch nog hulp nodig hebben, dan kun je natuurlijk altijd onze klantenservice benaderen. Zij staan voor je klaar om prangende vragen over haagplanten te beantwoorden.

Fantastische kwaliteit voor zo’n lage prijs, wie had dat kunnen denken? Het is toch mogelijk, dat zie je wanneer je de webshop van Haagplanten.nl bezoekt. Maar ga niet uit van wat wij zeggen, ontdek het zelf allemaal op de site!