Haag voor vogels
30-60 cm

Vijf keer Gele kornoelje, vijf keer Meidoorn, vijf keer Sneeuwbes 'Magic Berry' en vijf keer Krentenboompje (Amelanchier lamarckii).

Lees meer
€ 49,00
Haag voor vogels kan gekocht worden in veelvoud van 25.
€ 49,00" />

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

Plantafstand: 4 stuk(s) per meter
(Minimum bestelaantal: 25)

Artikelnummer: Hecke für Vögel

Levering vanaf oktober

  • Unieke: 100% Groeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Haag voor vogels
€ 49,00

Omschrijving

Gemengde hagen zijn een verrijking van je tuin. Gegarandeerd het hele jaar een haag die in bloei staat. Wij hebben verschillende pakketten voor je samengesteld, bestaande uit de mooiste haagplanten die elkaar wat betreft eigenschappen en uiterlijke kenmerken goed aanvullen. Eén van onze favoriete gemengde haagpakketten is de haag voor vogels. Met deze haag in je tuin kun je er zeker van zijn dat je tuin binnen de kortste keren vol zit met deze kleine fladderaars! Dit pakket bestaat uit de volgende haagplanten:

Dit pakket bevat genoeg planten om een haag van vier tot vijf meter mee te maken. De Gele kornoelje is een inheemse haagplant die het goed doet in elk bodemtype, zelfs in een kalkbodem. Hij heeft tropisch uitziende bloemen in de lente en rode, sappige besjes waar vogels van smullen! Ook de besjes van het Krentenboompje vinden ze heel lekker. De Sneeuwbes 'Magic Berry' dankt zijn naam aan de aparte roze kleur van de sierbesjes en is zeer geschikt voor een informele haag. De Meidoorn, tenslotte, is een in Europa inheemse haagplant die traditioneel werd geplant op boerderijen en landerijen. Deze haagplant wordt vaak gebruikt om een haag te maken die goed in het landschap past.

Deze gemengde haag is ideaal als je wat leven wilt brengen in je tuin. Kijk hoeveel verschillende soorten vogels je allemaal kunt spotten! Misschien dat u nog een zeldzame soort ontdekt…

Producteigenschappen