Gemengde vlinderstruikhaag

€ 49,00
€ 49,00" />

* Verplichte velden

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

* Verplichte velden

* Verplichte velden

  • Unieke: 100% Groeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Gemengde vlinderstruikhaag
€ 49,00

Prijsoverzicht

Formaat 1+
30-60 cm € 79,00
Formaat 25+
30-60 cm € 49,00

Omschrijving

'Empire Blue' heeft blauwlila bloemen en verspreidt een sterke geur die veel vlinders en bijen aantrekt. De 'Pink Delight' heeft bloemen met een felle, roze kleur, je moet wel oppassen dat deze erg overweldigend kan zijn. De 'Royal Red' heeft dan weer hardroze bloemen, die de felle kleur van de 'Pink Delight' neutraliseren. De 'White Profusion' heeft dan weer sneeuwwitte bloemen die overal mooi staan.

Veel mensen hebben een Vlinderstruik in hun tuin staan. Wij begrijpen dat volledig: de Vlinderstruik heeft bloemen variërend van roze tot paarsblauw en natuurlijk trekt deze plant onze meest favoriete gevleugelde diertjes aan. Vlinders in de tuin geven je tuin die perfecte zomerse sfeer! Daarom hebben wij een haagpakket voor je bestaande uit een mix van Vlinderstruiken, zodat je een fantastisch ruikende haag krijgt die ook nog eens zorgt voor afscherming van je tuin.

Onze gemengde haagpakketten zijn handig, omdat ze al voor jou zijn samengesteld door ons. Dat scheelt jou weer een hoop werk! Wij denken goed na bij het samenstellen van de pakketten. Welke planten passen goed bij elkaar qua kleur? In welke bodemtypes kunnen ze staan? Verdragen ze zonlicht of staan ze liever in de schaduw? Het voordeel van dit haagpakket is dat alle planten een heerlijke geur verspreiden die onweerstaanbaar is voor vlinders en bijen. Zo help je de natuur ook weer een handje!

Producteigenschappen