Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Haag voor schaduw

Het kan soms lastig zijn om planten te laten groeien in een tuin waar weinig zonlicht komt. Maar je kunt de pech hebben dat je een huis hebt met een tuin op het noorden hebt. Dan wil je alsnog dat je tuin vol komt te staan met mooie bloemen en planten. Hoe krijg je dit voor elkaar? Heel simpel: plant een haag voor schaduw aan in uw tuin. Op Haagplanten.nl kun je verschillende soorten haagplanten vinden die het niet erg vinden om weinig zonlicht te ontvangen en die er, minstens zo belangrijk, ook nog eens goed uitzien.

Wat voor haagplanten kunnen in de schaduw staan?

Er zijn heel wat haagplanten die in de schaduw geplant kunnen worden en dit zijn heus niet alleen maar planten die er ‘saai’ uitzien. De hortensia is een goed voorbeeld. Hortensia’s hebben bloementrossen in allerlei verschillende kleuren en je kunt er een prachtige informele haag van maken, maar ze hebben weinig zonlicht nodig om tot bloei te kunnen komen. Wat neutralere, wintergroene haagplanten zoals de hulst en de hedera (klimop) zijn ook goede keuzes. De hedera is bijvoorbeeld ook de ideale haagplant om kale plekken in de tuin weg te werken, aangezien zij ontzettend snel groeit, of ze nu in de zon of in de schaduw staat. De hulst heeft donkergroen, glanzend blad dat van iedere tuin een stijlvolle plek maakt. Na de bloei groeien er rode besjes aan, die een mooi contrast vormen met het blad.

Wat voor haagplanten kunnen in de schaduw staan?
Haag voor schaduw online kopen

Haag voor schaduw online kopen

De hierboven genoemde hagen die geschikt zijn om in de schaduw te planten, maar ook vele andere haagplanten kun je kopen in de webshop van Haagplanten.nl. Haagplanten.nl biedt goede kwaliteit haagplanten aan voor prijzen waar je zeker niet wakker van ligt. Dat betekent dat het je weinig kost om je tuin er fantastisch uit te laten zien! Maar Haagplanten.nl is meer dan alleen een webshop. Het is ook een verzameling informatie over haagplanten. Wij begeleiden je van het planten tot de bloei. Je leert bij ons welke haagplanten geschikt zijn voor in jouw tuin en welke je beter kunt laten staan. Bijvoorbeeld welke haagplanten geschikt zijn voor kleigrond.

Het bestellen gaat in onze webshop snel en eenvoudig. Binnen enkele minuten heb je een bestelling geplaatst, die als het goed is al binnen een aantal werkdagen bij jou voor de deur staat! Met onze informatie in het achterhoofd kun je direct beginnen met planten. Het is zo simpel om via Haagplanten.nl te bestellen dat je nooit meer een tuincentrum zult hoeven bezoeken. Sterker nog, je hoeft nooit meer de deur uit om haagplanten te kopen, je kunt gewoon op de bank of achter je bureau blijven zitten. Je hebt ook geen last van openingstijden en zult daarom nooit voor een dichte deur staan. Ervaar de gemakken van het online bestellen van haagplanten vandaag nog!