Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Sluiten

Haag voor vogels

-

Dit haagpakket is voor echte dierenvrienden. De planten zijn uitgekozen om vogels zoveel mogelijk voedsel en beschutting te bieden, waardoor deze gemengde haag allerlei vogels naar je tuin kan lokken. Ook zien de bloemen en vruchtjes er prachtig uit!

De planten in dit pakket worden tussen de 30 en de 60 cm. hoog. Met de planten in dit haagpakket kun je een haag aanleggen van 4 tot 5 meter lang.

In dit pakket vind je de volgende planten:

Indien de aangegeven plantensoorten niet op voorraad zijn, behoudt Haagplanten.nl het recht om dit pakket te leveren met andere, vergelijkbare soorten van gelijke waarde.

Toon meer Toon minder
  • Bloeiende plant Bloeiende plant
  • Informele haag Informele haag
  • Populair bij vogels Populair bij vogels
  • Vruchtdragend Vruchtdragend
Latijnse naam
-
Eigenschappen
Bladverliezend, Populair bij vogels, Bloeiende plant, Informele haag, Vruchtdragend
Stap 1Selecteer het soort wortel
Welke wortelsoorten zijn er
Haagpakket in pot
Haagpakket in pot
Vanaf € 86,10
Haagpakket blote wortel
Haagpakket blote wortel
Vanaf € 53,40
Stap 2Selecteer aantallen en meters
Haagpakket in pot
Haag voor vogels Pot 30-60 cm
€ 86,10
Beschikbaar
Minimale besteleenheid
1
Haagpakket blote wortel
Haag voor vogels Blote Wortel 30-60 cm
€ 53,40
Leverbaar vanaf
okt. 2021
Minimale besteleenheid
1

Gemengde hagen zijn een verrijking van je tuin. Gegarandeerd het hele jaar een haag die in bloei staat. Wij hebben verschillende pakketten voor je samengesteld, bestaande uit de mooiste haagplanten die elkaar wat betreft eigenschappen en uiterlijke kenmerken goed aanvullen. Eén van onze favoriete gemengde haagpakketten is de haag voor vogels. Met deze haag in je tuin kun je er zeker van zijn dat je tuin binnen de kortste keren vol zit met deze kleine fladderaars! Dit pakket bestaat uit de volgende haagplanten:

Dit pakket bevat genoeg planten om een haag van vier tot vijf meter mee te maken. De gele kornoelje is een inheemse haagplant die het goed doet in elk bodemtype, zelfs in een kalkbodem. Hij heeft tropisch uitziende bloemen in de lente en rode, sappige besjes waar vogels van smullen! Ook de besjes van het krentenboompje vinden ze heel lekker. De Sneeuwbes 'Magic Berry' dankt zijn naam aan de aparte roze kleur van de sierbesjes en is zeer geschikt voor een informele haag. De meidoorn, tenslotte, is een in Europa inheemse haagplant die traditioneel werd geplant op boerderijen en landerijen. Deze haagplant wordt vaak gebruikt om een haag te maken die goed in het landschap past.

Deze gemengde haag is ideaal als je wat leven wilt brengen in je tuin. Kijk hoeveel verschillende soorten vogels je allemaal kunt spotten! Misschien dat u nog een zeldzame soort ontdekt…

Toon meer Toon minder