Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Haag voor volle zon

Hoewel het klimaat in Nederland zeker niet tropisch is, zijn er gedurende het jaar toch volop zonnige dagen. Op die dagen wil je in je tuin of op je balkon kunnen zitten en genieten van het warme weer. Dan is het fijn als je omgeven bent door mooie, gezonde planten. Daarom is het handig om haag voor volle zon te kopen. Dit zijn haagplanten die zeker 6 uur per dag in de volle zon moeten staan om er op hun best uit te zien. Vaak zijn het ook hagen die vrucht dragen in de zomermaanden.

Wat voor haagplanten kunnen in de volle zon staan?

Het zal je misschien nog verbazen hoeveel soorten haagplanten goed gedijen bij een standplaats in de zon! Voorbeelden zijn de buxus, de laurierkers, de taxus en de hedera (klimop). In zekere zin zijn dit soorten die makkelijk te verzorgen zijn en zich overal wel op hun gemak voelen. Dat geldt zeker voor de hedera. Bijkomend voordeel is ook dat de bladeren van de hedera door het zonlicht gaan verkleuren, wat een spectaculair effect geeft! Waar je wel op moet letten wanneer je een haag in de volle zon hebt staan, is dat je hem geen water geeft of snoeit wanneer de zon er vol op schijnt. Dit kan er namelijk voor zorgen dat het blad beschadigd raakt.

Wat voor haagplanten kunnen in de volle zon staan?
Haag voor volle zon online kopen

Haag voor volle zon online kopen

Haagplanten van kwaliteit kopen, maar dan zonder dat je een vermogen hoeft neer te tellen? Dan ben je bij Haagplanten.nl aan het juiste adres! Wij begrijpen dat u niet eindeloos bezig wilt zijn met het uitzoeken en bestellen van producten, maar gewoon zo snel mogelijk een haagplant in huis wilt hebben. Daarom hebben wij onze webshop zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. Via het menu op de homepagina kun je binnen enkele seconden doorgeschakeld worden naar de pagina waar je moet wezen. Van daaruit hoef je alleen nog maar op het gewenste product te klikken en je bent al klaar om te bestellen! Ons motto is “Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor” en dat merk je. Met aantrekkelijke foto’s en nuttige productinformatie weet je waar je aan toe bent.

Is je bestelling eenmaal binnen, dan doen wij ons best om deze zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren, waarbij we er natuurlijk tegelijkertijd voor zorgen dat deze goed wordt ingepakt en voorzichtig wordt vervoerd. We geven je een aangroeigarantie van honderd procent, wat betekent dat wij garanderen dat je bestelde haagplant zijn functie zal vervullen en tot een prachtige, hoge haag zal uitgroeien. Mocht dit niet het geval zijn of mocht je behoefte hebben aan advies, neem dan vooral contact met ons op via de site, wij staan je graag te woord!