Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Hedera kopen

Voor mensen die op zoek zijn naar een haagplant is er meer dan genoeg keuze in de webshop van Haagplanten.nl. We kunnen ons absoluut niet voorstellen dat je in onze webshop de haagplant van je dromen niet kunt vinden. Omdat sommige soorten haagplanten populairder zijn dan andere (denk aan coniferen of de buxus), wordt een groot gedeelte van ons assortiment vaak over het hoofd gezien of gewoon overgeslagen. Dat is natuurlijk zonde, want ook deze minder bekende soorten hebben een heleboel te bieden. Een soort die wel bekend is als tuinplant maar minder als haagplant is de hedera, de klimop. Op Haagplanten.nl kun je verschillende soorten hedera kopen.

Hedera kopen: waarom?
Hedera kopen via de webshop

Hedera kopen: waarom?

Maar waarom zou je een hedera willen kopen, laat staan in je tuin willen planten? Bij de hedera hebben mensen weleens een negatieve connotatie, omdat het een plant is die ontzettend snel groeit en, wanneer je niet uitkijkt, de hele tuin gaat overwoekeren. Wanneer je een hederahaag wilt creëren is het echter juist heel prettig dat deze snel groeit, want dan heb je binnen de kortste keren een hoge en zichtdichte haag. Wel heb je meer werk aan een hederahaag dan aan een haag als de buxus, omdat je hem vaker zult moeten snoeien. We raden twee keer per jaar aan. Het goede nieuws is wel dat je hederahaag snoeien ervoor zorgt dat het mooi vol wordt. Geef ook af en toe water, want de hedera heeft veel licht en een vochtige bodem nodig om zo goed mogelijk te kunnen groeien.

Hedera kopen via de webshop van Haagplanten.nl

Hedera kopen via de webshop van Haagplanten.nl

Bij ons heb je de keuze uit vier verschillende soorten hederaplanten! Deze soorten hebben allemaal zo hun unieke kwaliteiten en uiterlijke kenmerken. Ook de verzorging zal een beetje onderling variëren, maar met de informatie die je hierboven hebt kunnen lezen, kom je al een heel eind. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, want voor een paar euro heb je al zo’n prachtige hederaplant. Bestellen kost je slechts enkele minuten en je hoeft er de deur ook niet meer voor uit, dus waarom zou je niet je haagplanten online bestellen? Dus ga er eens goed voor zitten en neem je tijd. Wij zijn degenen die hard aan het werk moeten.

Wij als webshop voor haagplanten moeten zorgen dat alleen de hederahagen van de allerbeste kwaliteit bij onze klanten afgeleverd worden en dat betekent dat we de boel goed in de gaten moeten houden. We voeren dan ook geregeld controles uit op onze producten. Topkwaliteit is toch wat onze klanten van ons verwachten, dus we moeten resultaat leveren. Gelukkig lukt dat ons goed en hebben we veel mensen in Nederland aan nieuwe haagplanten kunnen helpen. Misschien ben jij de volgende!