Hoge bloeiende haag 1

€ 49,00
€ 49,00" />

* Verplichte velden

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

* Verplichte velden

* Verplichte velden

  • Unieke: 100% Groeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Hoge bloeiende haag 1
€ 49,00

Prijsoverzicht

Formaat 1+
30-60 cm € 79,00
Formaat 25+
30-60 cm € 49,00

Omschrijving

Bloeiende haagplanten zijn hoe dan ook eyecatchers en dat geldt al helemaal voor soorten die hoog groeien. Op deze manier kan de tuin omlijst worden door een heuse muur van bloemen. Dit is een erg mooie manier om een hoge omheining toch een zachte uitstraling mee te geven. Er zijn diverse opties om een hoge bloeiende haag aan te leggen, waarmee er voor ieder wat wils op de markt is.

Samenstellen hoge bloeiende haag

Er zijn verschillende soorten haagplant die gebruikt kunnen worden om een hoge bloeiende haag mee aan te leggen. Je kunt ervoor kiezen één soort bloeiende haagplant te gebruiken, maar heb je ook wel eens gedacht aan de mogelijkheid om verschillende soorten gemengd te planten? Een mooie combinatie van bij elkaar passende kleuren zal de sierwaarde van je haag nog hoger maken. Om er eenvoudig voor te zorgen dat alle planten in de samenstelling gelijkmatig groeien, zou je kunnen kiezen voor verschillende varianten van één soort. Bijvoorbeeld door diverse kleuren vlinderstruik, oftewel buddleja, met elkaar af te wisselen. Maar verschillende plantensoorten gebruiken behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Zo zijn gele kornoelje, gewone sering en boerenjasmijn uitstekend met de vlinderstruik 'White Profusion' te combineren voor een mooie kleurcombinatie van licht paars, wit en geel. Voor een nog opvallendere hoge bloeiende haag, zou de combinatie van vlinderstruik 'Royal Red' met weigela 'Rosea', Chinees klokje en spierstruik 'Grefsheim' perfect volstaan. Deze melange geeft een combinatie van felroze, knalgeel en spierwit. Je vindt deze bij ons als hoge bloeiende haag 1.

Kiezen voor een hoge bloeiende haag

Bij het uitkiezen van de plantensoorten voor een hoge bloeiende haag kun je kiezen voor één soort of meerdere. Wat de beste keuze is, dat hangt af van je eigen wensen en de stijl die je voor ogen hebt. Ben je op zoek naar een hoge, duidelijke afscheiding rondom je tuin, maar zit je niet op een kale schutting te wachten? Dan is een hoge bloeiende haag zeker wat voor jou. Mocht je toch liever een lage bloeiende haag willen dan zijn daar ook genoeg opties voor.

Producteigenschappen