Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Sluiten

Hoge bloeiende haag 2

-

Een van de pakketten die wij aanbieden is hoge bloeiende haag 2. Dit pakket bestaat uit de volgende planten: vijf keer Boerenjasmijn, vijf keer Gele Kornoelje, vijf keer Gewone Sering en vijf keer Vlinderstruik “White Profusion”. Met deze haagplanten kun je een haag maken van wel vier tot vijf meter hoog!

Toon meer Toon minder
  • Bloeiende plant Bloeiende plant
  • Groeit breed uit Groeit breed uit
  • Informele haag Informele haag
Latijnse naam
-
Eigenschappen
Bladverliezend, Groeit breed uit, Bloeiende plant, Informele haag
Stap 1Selecteer het soort wortel
Welke wortelsoorten zijn er
Haagpakket in pot
Haagpakket in pot
Vanaf € 86,10
Haagpakket blote wortel
Haagpakket blote wortel
Vanaf € 66,80
Stap 2Selecteer aantallen en meters
Haagpakket in pot
Hoge bloeiende haag 2 Pot 30-60 cm
€ 86,10
Leverbaar vanaf
mei 2021
Minimale besteleenheid
1
Haagpakket blote wortel
Hoge bloeiende haag 2 Blote Wortel 30-60 cm
€ 66,80
Leverbaar vanaf
okt. 2021
Minimale besteleenheid
1

Op Haagplanten.nl verkopen wij pakketten van gemengde haagplanten. Met de planten uit dit pakket kun je jouw eigen haag samenstellen. Een gemengde haag is een tuin op zich: allerlei prachtige bloemenstruiken geplant in haagvorm. Door planten met verschillende bloeiperiodes te mengen in één haag, staat de haag altijd in bloei en gaat hij met de seizoenen mee. De haag ziet er dus iedere keer weer heel anders uit. Om je te helpen hebben wij alvast pakketten voor je samengesteld. Wij hebben veel moeite gedaan om de beste combinaties bij elkaar te zoeken. Sommige van onze gemengde hagen zorgen voor een kleurenexplosie in je tuin, andere trekken vlinders en bijen aan. Er zit vast wel iets voor jou bij!

Een hoge haag is heel geschikt als afscheiding van je tuin. De boerenjasmijn heeft sterk geurende, roomwitte bloemen en groeit snel, erg geschikt dus om snel een brede en hoge haag te creëren. De gele kornoelje is een inheemse plant die het goed doet in iedere bodem en prachtige gele bloemen heeft. De vlinderstruik en de gewone sering hebben felgekleurde paarse bloemen en trekken vlinders aan. Dit pakket is geschikt als je een haag wilt die er fantastisch uitziet in zomer en lente en de nodige insecten aantrekt. Deze haagplanten verliezen echter wel hun blad in de winter.

Toon meer Toon minder