Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Hulsthaag kant-en-klaar


De hulsthaag spreekt tot de verbeelding. Met een hulsthaag voorzie je jouw tuin van een wintergroene omlijsting die een prettige sfeer creëert. Wil je direct een hoge hulsthaag aanplanten in je tuin? Overweeg dan om een hulsthaag kant-en-klaar te planten. Een kant-en-klaarhaag is al volledig uitgegroeid en voorziet je direct van privacy in je tuin. De hulst is een populaire haagplant. Een haag van hulst heeft pit en karakter en is toch zeer elegant. Daarnaast gaat de hulst prima samen met andere beplanting die al in je tuin staat. Geef jouw tuin direct een geheel andere uitstraling met een hulsthaag!

Een hulsthaag kant-en-klaar is geschikt voor jou als je:

  • Om welke reden dan ook direct een volgroeide haag in je tuin wilt planten
  • Het belangrijk vindt dat jouw tuinafscheiding het hele jaar rond groen is
  • Op zoek bent naar een haagplant die ook goed winterhard is
  • De voorkeur geeft aan een charmante, warme tuinafscheiding die bij de meeste mensen zeer goed in de smaak valt
Hulst 'Alaska
hulst 'Heckenpracht'
Hulst 'Blue Prince

De prettige uitstraling van een hulsthaag

De hulst, ook wel Ilex genoemd, heeft als haagplant een zeer prettige uitstraling. Een hulsthaag creëert het hele jaar door een warme en fijne sfeer in uw tuin. Een hulsthaag is goed blikdicht. Hierdoor levert hij alle privacy die je nodig hebt. De compacte groeiwijze en het stevige blad van de hulst zorgen hiervoor. Er zijn verschillende soorten Ilex als kant-en-klaarhaag te verkrijgen. Je kunt kiezen voor een middelhoge haag, maar ook voor een wat lagere. Heb je een kleine tuin of een balkon? Kies dan voor potgekweekte haagelementen. Zo kun je toch nog genieten van het bijzondere karakter dat de hulst te bieden heeft.

Ga je voor de prachtige hulst 'Alaska', de hulst 'Heckenpracht' of de schitterende hulst 'Blue Prince'? Het is helemaal aan jou. Jij bepaalt zelf wat je de mooiste kant-en-klare hulsthaag vindt. Daarnaast kun je rekening houden met je overige beplanting en het ontwerp van je tuin. Op dit gebied zit je met de hulst overigens wel goed: deze haagplant combineert uitstekend met de meest uiteenlopende tuinstijlen en beplanting. Een hulsthaag maakt je tuin op subtiele wijze af zonder direct alle aandacht op te eisen. Zo is je tuin in perfecte harmonie en zul je het hele jaar door graag tijd in je tuin doorbrengen!

Zoals we al even lieten vallen valt een hulsthaag bij de meeste mensen goed in de smaak. Veel mensen houden immers van een goedverzorgde tuin. Daarnaast scheppen wintergroene haagplanten ook ’s winters een warme, prettige sfeer. Niet alleen mensen zijn gecharmeerd van de hulst: deze haagplanten doen het ook bijzonder goed bij vogels. Zoek je een haag die dus wat leven in je tuin brengt, is de hulst zeker een goede keuze. Een ander voordeel van een hulsthaag is dat deze inbraakwerend is: door zijn stekelige blad kom je er niet zomaar doorheen. Dat geldt ook voor ongewenste honden en katten!

De voordelen van een kant-en-klare hulsthaag

De voordelen van een kant-en-klare hulsthaag

De hulst is een haagplant die niet bijzonder snel groeit. Dat weerhoudt sommige mensen ervan om een hulsthaag aan te planten, terwijl ze deze tuinafscheiding juist zo mooi vinden. Dat brengt ons ook direct bij het grote voordeel van een kant-en-klare hulsthaag: deze haag hoeft namelijk niet meer te groeien. Hij heeft de door jou gewenste hoogte al bereikt. Dat komt goed uit wanneer je geen jaren wilt wachten tot je jonge hulsthaag is uitgegroeid tot een prachtige, volwassen haag. Ben je pas verhuisd en staat er nog geen haag in je tuin? Ook dan is een kant-en-klaarhaag een slimme oplossing.

Met een kant-en-klare hulsthaag geef je je tuin direct een compleet andere uitstraling. Daarnaast is de hulst een plant die langdurig mooi en gezond blijft, mits hij op de juiste manier wordt verzorgd. Zo is het raadzaam om je hulsthaag jaarlijks te bemesten, zo nodig twee maal. Verder hoef je een hulsthaag niet erg vaak te snoeien: 1 à 2 snoeibeurten per jaar volstaan prima. De hulst groeit op de meeste grondsoorten prima. Daarnaast kun je hem zowel op een zonnige als meer schaduwrijke plek neerzetten. Een kant-en-klare hulsthaag kan in bijna elke tuin worden aangeplant!

Hulsthaag kant-en-klaar kopen

Hulsthaag kant-en-klaar kopen

Zou je graag een mooie hulsthaag in jouw tuin neerzetten? Dan kun je snel en gemakkelijk een hulsthaag kant-en-klaar online kopen in ons webshop gedeelte. Je hebt de keuze uit verschillende soorten hulst. Kijk snel welke soort het beste bij jouw tuin past en bestel deze eenvoudig vanaf je smartphone, laptop of tablet. Wanneer je jouw kant-en-klare hulsthaag bij Haagplanten.nl koopt, weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt. Onze kant-en-klare haagelementen verkeren in topconditie en zijn altijd goed vertakt. Ze hebben in de kwekerij de allerbeste verzorging gekregen en zijn er klaar voor om jouw tuin te komen verrijken!

Met de grootste zorg worden de door jou bestelde kant-en-klare haagelementen naar jouw tuin vervoerd. Het beste voor de hulsthaag is het wanneer deze zo kort mogelijk uit de grond is. Om deze reden komt jouw kant-en-klare hulsthaag direct vanuit de kwekerij naar je toe. Wil je jouw hulsthaag op zijn mooist houden? Plant hem dan bij voorkeur nog dezelfde dag aan. Bij de levering ontvang je natuurlijk ook een uitgebreide plantinstructie. Heb je toch nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder. Tijdens én na de aanplant van jouw hulsthaag.

Naast een kant-en-klare hulsthaag kun je bij ons ook terecht voor een groot aantal andere kant-en-klaarhagen. Denk hierbij aan een kant-en-klare beukenhaag, haagbeukenhaag, ligusterhaag, taxushaag of levensboomhaag.