Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.
€ 233,90
Sluiten
Voeg toe aan verlanglijst

Laurier 'Genolia'® Kant-en-klaar Hagen 180-190 cm Kant-en-klaar Hagen

Prunus laurocerasus 'Genolia'®
Beschikbaar

Productinformatie

De laurier 'Genolia'® (Prunus laurocerasus 'Genolia') is niet alleen winterhard, maar is ook nog eens wintergroen. Deze heester is dus ideaal om als haagplant te gebruiken. Wij leveren deze laurier 'Genolia'® van 180-190 cm hoog als kant-en-klaarhaag.

Toon meer Toon minder
  • Groeit opgaand Groeit opgaand
  • Snelle groeier Snelle groeier
  • Wintergroen Wintergroen
  • Zeer winterhard Zeer winterhard
Maximale breedte in cm
200 - 250
Maximale hoogte in cm
400 - 500
Formaat (bij levering)
180-190 cm
Standplaats
Schaduw, Halfschaduw, Volle zon
Winterhardheid
Goed winterhard
Wortelsoort
In pot
Kwaliteit
Kant-en-klaar Hagen
Aantal per strekkende meter
1
Bladkleur
Groen
Giftig
Ja
Groei per jaar in cm
25 - 50
Groeiwijze
Smal opgaand
Latijnse naam
Prunus laurocerasus 'Genolia'®
Eigenschappen
Wintergroen, Snelle groeier, Zeer winterhard, Groeit opgaand
Minimale besteleenheid
3

Productinformatie

Omschrijving
 

De laurier 'Genolia'® is de perfecte haagplant. Niet alleen is de Prunus laurocerasus 'Genolia'® zeer winterhard, maar ook wintergroen. Zo kun je ook de hele winter nog van je kleurrijke haag genieten. De laurier 'Genolia'® is ook perfect om een smalle haag mee aan te leggen. Net als andere laurierhagen heeft de Prunus laurocerasus 'Genolia'® een informele uitstraling. Een haag van deze heester kan dus prachtig bijdragen aan een natuurlijke tuin. Dankzij de smalle, donkergroene bladeren heeft de laurier 'Genolia'® een echte verfijnde look. Wij leveren deze laurier 'Genolia'® van 180-190 cm hoog als kant-en-klaarhaag.

Wat extra privacy met de Prunus laurocerasus 'Genolia'®

Laurierhagen zijn een uitstekende keuze voor een privacy-haag. De meeste laurierhagen die een hoogte van 180-190 cm hebben groeien ook vrij breed. Als je die ruimte in je tuin niet hebt is de laurier 'Genolia'® de perfecte keuze. De takken van de Prunus laurocerasus 'Genolia'® hebben een opgaande groei en dus ook een stuk smaller profiel. De maximale breedte van de laurier 'Genolia'® is ongeveer 90 cm. Dankzij het bladbehoud in de winter kun je heel het jaar door genieten van wat extra privacy in je eigen tuin.

De laurier 'Genolia'® is vrij eenvoudig te onderhouden. Je hoeft deze heester maar een keer per jaar te snoeien. In een kleine tuin is het wel handig om dit tweemaal te doen. Een keer aan het begin van de lente en aan het einde van de zomer. Op die manier behoudt je laurierhaag zijn smalle profiel. De groeisnelheid van de laurier 'Genolia'® is vrij hoog. Elk jaar kan de Prunus laurocerasus 'Genolia' 40-60 cm in de hoogte groeien. Wil je graag een laurierhaag die direct een mooie haagvorm heeft? Dan is een kant-en-klaarhaag de beste optie. Wij hebben deze al voor je in een haagvorm gesnoeid.

Laurier 'Genolia'® als kant-en-klaarhaag

Onze kant-en-klaarhaagelementen zijn een meter breed. Wij leveren onze grote haagelementen met kluit en in een kartonnen container. Je kunt de haag met container en al in de grond zetten. De kartonnen container biedt zelfs hulp bij het planten. Zo kun je het gebruiken om te kijken of de plantgeul wel breed en diep genoeg gegraven is. Het karton breekt mettertijd geheel biologisch af. Vanaf het moment dat de haagelementen rechtop staan heb je een dichte haag en een beetje extra privacy in je eigen tuin.

De kant-en-klaar-haag wordt met druppelslang geleverd.

De afbeelding illustreert hoe u deze in elkaar kan zetten. U krijgt het aantal meters op basis van uw bestelling geleverd. 

Toon meer Toon minder