Potgekweekte Haagelementen

Niet iedereen in Nederland heeft een tuin, zeker niet als je in een stedelijke omgeving woont. Gelukkig kun je dan alsnog haagplanten kopen, want Haagplanten.nl verkoopt haagplanten in verschillende vormen en formaten. Er zijn haagplanten met kluit, haagelementen die je met verpakking en al kunt planten en Potgekweekte haagelementen. Deze potgekweekte haagelementen bestaan uit enkele van onze meest verkochte haagplanten als de groene beuk en de buxus.

Potgekweekte haagelementen soorten

Onze potgekweekte haagelementen zijn op meerdere manieren toepasbaar. Je kunt ze in potten op je terras of balkon zetten, of gewoon in de tuin planten. Houd er wel rekening mee dat deze haagelementen, omdat ze in potten gekweekt zijn, niet erg groot zullen worden. De wortels hebben namelijk weinig ruimte gekregen om te groeien. Voor compacte, lage hagen zijn deze potgekweekte haagelementen echter zeer geschikt. Je kunt kiezen voor verschillende soorten haagelementen: coniferen zoals de Japanse lariks of juist loofbomen zoals de groene beuk.

Potgekweekte haagelementen planten

Het planten van deze potgekweekte haagelementen is gelukkig eenvoudig en je bent er niet heel lang mee bezig. Haal de haagelementen uit de verpakking en zet ze of in een geul in de bodem, of in een pot die al deels gevuld is met aarde. Vul de gegraven geul of de pot helemaal op met aarde en maak deze een beetje nat. Het is een aanrader om de grond te mengen met plantenvoeding om de groei van de haagelementen te stimuleren. Eén keer in het jaar zul je de snoeischaar erbij moeten pakken en de uitstekende takjes weg moeten knippen, zodat je haag zijn mooie, strakke vorm behoudt. Of je kan er natuurlijk ook voor kiezen het wilde uiterlijk van je haag te behouden.

Potgekweekte haagelementen kopen

Ben je er zeker van dat deze potgekweekte haagelementen thuishoren in jouw tuin of op jouw balkon, dan kun je binnen enkele minuten een bestelling plaatsen in onze webshop. Via de homepagina kom je met één muisklik op de productpagina’s van de webshop. Daar heb je direct een helder overzicht van onze potgekweekte haagelementen en kun je tot het bestellen overgaan. Ook het leveren gaat snel: verwacht dat je bestelling binnen enkele dagen in huis is!

Wij van Haagplanten.nl hebben zo’n gevarieerd aanbod aan haagplanten dat er voor iedereen wel iets tussen zit. Het maakt niet uit in wat voor omgeving je woont, of je veel ruimte hebt of juist niet: er is sowieso altijd een haagplant die aan al je behoeftes voldoet. Het enige wat je hoeft te doen is je perfecte match te vinden! Ook daar helpen we je bij. Voor al je vragen over onze haagplanten kun je altijd bij onze klantenservice terecht. Want tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor!