Kant-en-klaarhaag kopen

Als je een mooie haag online aanschaft, wil je niet te lang wachten totdat deze volgroeid is. Daarom kun je in de webshop van Haagplanten.nl kant-en-klaarhaag kopen. Kant-en-klaarhagen zijn hagen die wat langer op de kwekerij zijn gebleven en al hun uiteindelijke, volwassen vorm hebben bereikt. Je krijgt dus een volgroeide haag aan huis geleverd. Plant je een kant-en-klaarhaag in je tuin, dan hoef je niet maanden te wachten totdat je haag hoog genoeg is om je tuin te beschermen tegen inkijk, maar heb je direct de privacy die je verdient. Veel van deze volgroeide haagplanten zijn zwaar, dus het is geen goed idee om ze in je eentje te gaan planten! Vraag buren of vrienden om hulp. Samen heb je de haag binnen een halve dag staan.

Een kant-en-klaarhaag is ideaal in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld wanneer je net bent verhuisd, en de tuin van je nieuwe woning nog helemaal kaal is. Of misschien heb je net een oude, verdorde haag weggehaald waardoor je nu zonder erfafscheiding zit. Met een kant-en-klaarhaag staat er op deze manier snel een nieuwe, mooie en volgroeide haag in je tuin. Zo kun je direct genieten van alle privacy die deze haag te bieden heeft. Maar misschien heb je geen bijzondere reden voor het aanplanten van een kant-en-klare haag, en wil je gewoon genieten van het ultieme gemak en de vele voordelen die deze haag met zich meebrengt. We geven je geen ongelijk!

Kant-en-klaarhaag in de tuin
Kant-en-klaarhaag online kopen in de webshop

Kant-en-klaarhaag in de tuin

Om een kant-en-klaarhaag te planten moet je eerst een geul graven die diep genoeg is dat het wortelstelsel goed in de grond zit. Je kunt eventueel mest of plantenvoeding door de aarde mengen om de tuingrond wat vruchtbaarder te maken. Of je haag hier behoefte aan heeft is afhankelijk van welke soort het is. Zet de haag goed rechtop en doe de aarde terug in de geul. Geef een beetje water en laat je haag voorlopig verder met rust, geef alleen water wanneer je ziet dat de grond droog is geworden. Zo simpel is het om een kant-en-klaarhaag in je tuin te planten! Op Haagplanten.nl kun je opzoeken wanneer je jouw kant-en-klaarhaag moet snoeien en wanneer de bloeiperiode is.

De verschillende soorten kant-en-klare hagen

Er is niet maar één soort kant-en-klaarhaag verkrijgbaar. Deze hagen komen in verschillende soorten en maten. Elke soort heeft zijn eigen specifieke uitstraling, kenmerken en toepassingen. Welke kant-en-klare haag het beste bij jouw tuin past beslis je zelf. Je kunt jezelf een paar vragen stellen. Wil je een haag met een klassieke, traditionele uitstraling? Of heb je liever een rustieke haag met een natuurlijke, ietwat wilde uitstraling? Hoeveel tijd wil je besteden aan je kant-en-klaarhaag? Sommige mensen hebben heel veel tijd en zijn ontzettend dol op tuinieren. Anderen hebben geen groene vingers en doen het liefst zo min mogelijk aan hun haag. De ene haag heeft nu eenmaal wat meer verzorging nodig dan de andere. Voor iedereen is er wel een kant-en-klaarhaag te vinden die aansluit bij zijn of haar wensen!

Kant-en-klare haagelementen zijn in verschillende breedten en hoogten verkrijgbaar. Alle populaire haagplanten kun je via onze website bestellen. Denk daarbij aan de buxus, taxus, hulst, laurierkers, liguster, olijfwilg, haagbeuk, fijnspar en nog vele andere haagplanten. Dit is slechts een kleine greep uit de selectie. De kant-en-klare hagen die je op onze website vindt, worden met de grootste zorg en veel liefde gekweekt in de beste kwekerijen van Europa. Wij kennen onze kwekers persoonlijk en weten dat deze door hun vakkennis en jarenlange ervaring haagplanten van de allerbeste kwaliteit kunnen aanleveren. Op deze manier weet je dus zeker dat je met onze kant-en-klaarhagen een goed product in huis haalt waar je nog lange tijd van zult genieten!

Kant-en-klaarhaag online kopen in de webshop van Haagplanten.nl

Kant-en-klaarhaag online kopen in de webshop van Haagplanten.nl

Omdat een kant-en-klaarhaag een volgroeide haag is, een haag die zijn volwassen vorm heeft bereikt, is hij natuurlijk duurder dan een losse, onvolgroeide haagplant. Maar bedenk dat het aanschaffen van een kant-en-klaarhaag je ontzettend veel tijd scheelt. Je hoeft niet langer maanden te wachten om een hoge haag in je tuin te hebben staan. Plant je een kant-en-klaarhaag, dan ben je voorlopig klaar. Je hoeft alleen zo nu en dan water te geven en je haag eens in de zoveel tijd te snoeien. Ook betaal je voor het transport. Een volgroeide haag is immers zwaar en kwetsbaar, dus het kost wat meer moeite om hem van de kwekerij naar jouw huis toe te brengen.

Wanneer je op de productpagina voor kant-en-klaarhagen kijkt, zie je dat de prijzen nog weleens kunnen verschillen onderling. Dat komt omdat sommige haagplanten moeilijker te kweken zijn dan andere en hele specifieke eisen stellen aan de bodem en de omgeving. Maar juist deze hagen zijn ontzettend de moeite waard om te planten, juist omdat ze kostbaar en bijzonder zijn. Je zult er gegarandeerd de aandacht mee trekken, dat weten we wel zeker! Dus neem snel een kijkje in de webshop en vindt dé haagplant voor jou!

Mocht je nog vragen hebben of advies wensen, neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Onze vakkundige medewerkers informeren je graag over onze verschillende kant-en-klaarhagen en overige producten. Door hun kennis op het gebied van haagplanten kunnen ze al je vragen beantwoorden. De klantenservice is telefonisch bereikbaar of via het contactformulier op onze website. Vul je het contactformulier in? Dan krijg je zo spoedig mogelijk een reactie van ons terug. We helpen je met alle plezier verder. Alles om ervoor te zorgen dat er straks een prachtige kant-en-klaarhaag in jouw tuin staat!