Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Kant-en-klare coniferenhaag

Het bestellen en planten van een haagplant is pas het begin: je haagplant staat in de grond en moet wennen aan zijn nieuwe omgeving. Voordat je haagplanten echter de door jou gewenste hoogte en breedte bereiken, gaan er zeker een aantal maanden overheen. Niet iedereen heeft tijd om daarop te wachten, dat begrijpen we heel goed. Daarom kun je in de webshop van Haagplanten.nl kant-en-klare hagen kopen: hagen die hun maximale grootte al hebben bereikt en die je direct in de grond kunt zetten. We hebben verschillende soorten kant-en-klare hagen in de aanbieding, ook kant-en-klare coniferenhagen. Hieronder lees je meer over onze kant-en-klare coniferenhagen.

kant-en-klare coniferenhaag variaties

Kant-en-klare coniferenhagen in vele variaties

Er zijn verschillende soorten kant-en-klare coniferenhagen. Doordat er zoveel variaties zijn, is er altijd wel een kant-en-klare coniferenhaag die perfect aansluit op jouw wensen. Coniferenhagen passen prima bij verschillende tuinstijlen. Of je nu een moderne tuin hebt of een tuin met een meer klassieke uiterlijk: een kant-en-klare coniferenhaag creëert sfeer en geeft je tuin een prachtige uitstraling. Welke coniferenhaag het beste bij jouw tuin past beslis je zelf. Er is meer dan genoeg keuze op onze website. Voor een strak gesnoeide, traditionele haag met een formele uitstraling is de taxus een uitstekende optie. Natuurlijk zijn er tal van andere kant-en-klare coniferenhagen verkrijgbaar. Allemaal hebben ze hun eigen unieke karakter. En dat maakt elke soort zo speciaal.

Kant-en-klare coniferenhagen zijn allesbehalve saai. Neem bijvoorbeeld de Japanse lariks. Deze bladverliezende conifeer staat bekend om zijn naalden die van blauwgroen naar donkergroen en vervolgens naar goudgeel kleuren. Dat geeft natuurlijk weer een heel ander effect dan de thuja of de taxus. Kortom: kant-en-klare coniferenhagen komen in alle soorten en maten. En juist dat is wat ze zo ontzettend mooi en geschikt maakt als haagplanten. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen met een groene, natuurlijke leefomgeving zich gelukkiger voelen dan mensen die uitzicht hebben op een stedelijk gebied. Een goede reden om een kant-en-klare coniferenhaag aan te planten, als je het ons vraagt! Deze haagplanten ademen een natuurlijke sfeer.

Kant-en-klare coniferenhaag planten
Kant-en-klare coniferenhaag verzorgen

Kant-en-klare coniferenhaag planten

Een kant-en-klare coniferenhaag van Haagplanten.nl wordt als volwassen haag geleverd. Hij heeft dus al zijn maximale hoogte bereikt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is deze kant-en-klare haag planten op de door jou gewenste plek. Het planten van een coniferenhaag is gelukkig vrij eenvoudig: gaaf een gat in de aarde dat diep en breed genoeg is om de wortelkluit in kwijt te kunnen. Meng eventueel een bodemverbeteraar door de losse aarde in het gat, dit helpt om de groei te stimuleren. Druk de aarde goed aan en geef de haag een klein beetje water. Verstandig is om hulp in te schakelen bij het planten, want een kant-en-klare coniferenhaag is behoorlijk zwaar!

verzorgen kant en klare coniferenhaag

Kant-en-klare coniferenhaag verzorgen

Een kant-en-klare coniferenhaag behoeft vrij weinig verzorging, wat natuurlijk erg prettig is voor jou! Je hoeft hem alleen maar eens in de zoveel tijd water te geven, wanneer de aarde droog is geworden. Ook is je kant-en-klaarhaag snoeien één à twee keer per jaar nodig. Ons advies voor beginnende tuiniers is om eerst aan de slag te gaan met een handschaar en niet direct naar een elektrische heggenschaar te grijpen. Knip voorzichtig de uitstekende scheuten weg en probeer niet te dicht bij de stam van de haag te komen, anders kunnen er misschien gaten ontstaan. Voor uitgebreidere informatie kun je onze site raadplegen!

Kant-en-klare coniferenhaag online kopen op Haagplanten.nl

Kant-en-klare coniferenhaag online kopen op Haagplanten.nl

Populaire coniferensoorten als de Taxus baccata de Westerse levensboom ‘Brabant’ en de Ilex crenata zijn verkrijgbaar in kant-en-klare vorm. Ideaal wanneer je niet maanden wilt wachten voordat er geen mensen meer recht je tuin in kunnen kijken. Met kant-en-klare coniferenhagen zorg je direct voor privacy! Je hoeft alleen nog maar af en toe de snoeischaar erbij te pakken. Wij kunnen jou helpen door tips te geven voor het snoeien en verzorgen van coniferen. Bekijk daarvoor de pagina ‘coniferen’, de link vind je in het menu op de homepagina.

Razendsnelle levering, lage prijzen en fantastische kwaliteit: dit kenmerkt Haagplanten.nl. Binnen twee werkdagen heb je je kant-en-klare coniferenhaag in huis en kun je direct aan de slag.Een kant-en-klare coniferenhaag is natuurlijk wel iets prijziger dan wanneer je jonge coniferen koopt en daarmee zelf een haag aanlegt. Dat is eigenlijk ook logisch: een kant-en-klare haag kost veel minder tijd en verzorging. Hoewel je dus voor het gemak betaalt, hanteert Haagplanten.nl nog steeds een bijzonder scherpe prijsstelling voor zijn kant-en-klare coniferenhagen.

. Een kant-en-klare coniferenhaag is natuurlijk wel iets prijziger dan wanneer je jonge coniferen koopt en daarmee zelf een haag aanlegt. Dat is eigenlijk ook logisch: een kant-en-klare haag kost veel minder tijd en verzorging. Hoewel je dus voor het gemak betaalt, hanteert Haagplanten.nl nog steeds een bijzonder scherpe prijsstelling voor zijn kant-en-klare coniferenhagen.

kant-en-klare coniferenhaag topkwaliteit

Kant-en-klare coniferenhaag van topkwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De kant-en-klaarhagen en overige haagplanten die wij verkopen voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen. We werken daarom samen met kwekerijen die een jarenlange ervaring op het gebied van haagplanten hebben. We kennen onze kwekers persoonlijk en selecteren deze vakmensen op kundigheid en passie voor haagplanten. De haagplanten die je bij ons koopt zijn met de grootste zorg en veel liefde gekweekt. Ze hebben rustig de tijd gekregen om uit te groeien tot sterke, gezonde en mooie haagplanten. We doen het niet voor minder dan topkwaliteit. En dat merk je.

Heb je nog vragen over onze kant-en-klare coniferenhagen of over een andere haagplant uit ons bijzonder grote assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dat kan natuurlijk telefonisch, maar je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Onze vakkundige medewerkers beantwoorden graag al je vragen. Ze voorzien je met plezier van advies over onze kant-en-klare coniferenhagen. Dan weet je zeker dat je straks de perfecte coniferenhaag in je tuin hebt staan!