Lage bloeiende haag

€ 49,00
€ 49,00" />

* Verplichte velden

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

* Verplichte velden

* Verplichte velden

  • Unieke: 100% Groeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Lage bloeiende haag
€ 49,00

Prijsoverzicht

Formaat 1+
20-60 cm € 79,00
Formaat 25+
20-60 cm € 49,00
20-60 cm € 49,00

Omschrijving

Bloeiende haagplanten zijn zeer geliefd om hun hoge sierwaarde. Een bloeiende haag omlijst je tuin met kleur en geeft een erg vrolijke uitstraling. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel mensen voor een bloeiende haag kiezen in plaats van bijvoorbeeld een klassieke coniferenhaag. Om de kleurrijke effecten van een bloeiende haag te maximaliseren kun je er zelfs voor kiezen diverse soorten bloeiende haagplanten gemengd te planten. Voor wie geïnteresseerd is in laagblijvende bloeiende haagplanten zullen wij hieronder een paar soorten uitlichten.

Een lage bloeiende haag samenstellen

Voor wie wil kunnen genieten van alle voordelen van een gemengde bloeiende haag maar geen behoefte heeft aan een hoge afscheiding zijn er diverse opties op de markt. Neem bijvoorbeeld de spierstruikvariant 'Gold Flame', die niet alleen mooie paarse bloemen heeft, maar ook prachtige goudgeel gekleurde bladeren. Door zijn maximale hoogte van ca. 70 cm is de spierstruik 'Gold Flame' bijzonder geschikt voor lage hagen. Nog een type bloeiende haagplant met meerdere voordelen is de sneeuwbes 'Magic Berry'. Deze haagplant is na de bloei van zijn wit-roze bloemetjes getooid met schitterende knalroze bessen. Sneeuwbes 'Magic Berry' groeit tot maximaal één meter hoog. Je zou ook kunnen denken aan een variant van de heesterganzerik. Deze haagplant is onderdeel van de rozenfamilie en wordt maximaal 60-70 cm hoog. De variant 'Goldfinger' heeft mooie gele bloemen, terwijl de 'Red Ace' rode bloesems heeft. En wie graag helder witte bloemen in zijn of haar haag op wil nemen, moet zeker eens kijken naar de bruidsbloem. Deze sierheester bloeit uitbundig en heeft een maximale groeihoogte van één meter. Door twee of meer van bovenstaande haagplanten met elkaar te combineren kun je een mooie speelse haag creëren met verschillende kleuren bloemen.

Kiezen voor een lage bloeiende haag

Wie op zoek is naar laaggroeiende haagplanten zal misschien denken dat de keuze beperkt is. Er zijn echter ruim voldoende opties om met een lage haag evengoed een schitterende eyecatcher in je tuin neer te zetten. Met een mooie selectie bloeiende haagplanten, zoals bovenstaande voorbeelden, kun je een bijzonder originele haag planten.

Producteigenschappen