Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Laurierhaag kant-en-klaar

Ben jij ook zo gecharmeerd van het schitterende uiterlijk van een wintergroene laurierhaag? De laurierkers is bijzonder populair om een tuinafscheiding mee te creëren. En hoewel deze haagplant wordt geroemd om zijn snelle groei, kan het toch zijn dat het je niet snel genoeg gaat. Wil je het liefst vandaag nog een mooie haag in je tuin hebben staan? Wist je dat je een laurierhaag kant-en-klaar kunt aanplanten? In onze webshop vind je diverse soorten kant-en-klare laurierhagen. Er is altijd wel een soort bij die precies bij jouw tuinontwerp past!

Een kant-en-klare laurierhaag is geschikt voor jou als je:

  • Direct wilt genieten van je privacy met een volle, goed vertakte haag
  • Je tuin gelijk een andere uitstraling wilt geven na het weghalen van een oude haag
  • Die saaie schutting wilt vervangen door een mooie, wintergroene tuinomlijsting
  • Sfeer en warmte wilt creëren in een kale nieuwbouwtuin
Is een kant-en-klare laurierhaag geschikt voor mijn tuin?
De mooiste kant-en-klare laurierhagen

De mooiste kant-en-klare laurierhagen

Met wintergroene haagplanten creëer je het hele jaar rond een fijne, natuurlijke en groene sfeer in je tuin. Een haag geeft je tuin karakter en omlijst je erf op elegante wijze. Bij Haagplanten.nl koop je de mooiste kant-en-klare laurierhagen. Er zijn verschillende soorten laurierkers verkrijgbaar. Hierdoor is er altijd wel een soort die prachtig bij jouw tuinstijl past. Heb je geen tuin, maar een balkon? Dan kun je er ook kiezen om potgekweekte haagelementen aan te schaffen. Zo geniet je ook zonder tuin toch van het prachtige uitzicht dat de laurierkers biedt.

De laurierkers staat bekend als een van de allermooiste haagplanten. Met zijn diepgroene, glanzende, leerachtige blad heeft deze heester een charmante uitstraling. Een mooie, verzorgde laurierhaag maakt jouw tuin helemaal af. Bij het kant-en-klaar kopen van een laurierhaag is het belangrijk dat je voor kwaliteit kiest. Een gezonde laurierhaag in optimale conditie is goed vertakt vanaf de onderkant van de planten. Het blad is mooi groen en glanzend en de laurierhaag heeft geen onderliggende ziekten. Koop je jouw kant-en-klare laurierhaag bij ons? Dan weet je zeker dat je verse haagelementen van topkwaliteit geleverd krijgt.

Bekijk ons assortiment kant-en-klare laurierhagen om te bepalen welke laurierhaag het beste bij jouw tuin past. Zo is er bijvoorbeeld de laurier 'Novita', die gekenmerkt wordt door zijn grote, glanzende blad. Deze oersterke haagplant is minder vatbaar voor ziekten dan de andere soorten laurier. Heb je liever een sierlijke, smalle haag die wel mooi hoog kan worden? Dan is de laurierkers 'Genolia' heel geschikt voor jouw tuin. Ook voor kleine tuinen is deze soort laurier uitstekend geschikt. Alle kant-en-klare laurierhagen hebben met elkaar gemeen dat ze naast wintergroen ook goed winterhard zijn. Daarnaast is de laurierkers een robuuste, krachtige haagplant.

Is een kant-en-klare laurierhaag geschikt voor mijn tuin?

Is een kant-en-klare laurierhaag geschikt voor mijn tuin?

Een laurierhaag heeft een groot voordeel: de laurierkers past namelijk goed bij nagenoeg elke tuinstijl. We zien laurierhagen terug in de wat klassiekere tuinontwerpen, maar ook in de moderne of natuurlijke tuin misstaat deze prachtige heester niet. De haagplant laat zich daarnaast fijn combineren met de andere beplanting die al in je tuin prijkt. Of je nu struiken, bloemen of bomen in je tuin hebt staan: een laurierhaag staat eigenlijk altijd goed als tuinafscheiding. Daarnaast worden vrijwel alle grondsoorten geaccepteerd door de laurierkers. Wel geldt voor alle soorten laurierkers dat ze niet gecharmeerd zijn van te natte voeten.

Na de aanplant van je kant-en-klare laurierhaag is het zaak om deze goed te verzorgen. Zo blijft je laurierhaag mooi en sterk en is hij minder vatbaar voor plagen en ziekten. Portugese laurier is een van de soorten laurier die extra verzorging nodig heeft direct na de aanplant. Wanneer je een laurierhaag kant-en-klaar koopt in onze webshop, ontvang je bij je bestelling ook een uitgebreide plantinstructie. Hierin staat precies uitgelegd hoe je jouw nieuwe haag het beste kunt planten en verzorgen. Mochten er toch nog vragen zijn, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Daar zijn we immers voor!

Als je mooie laurierhaag eenmaal in de tuin staat, kun je hem 1 à 2 maal per jaar bemesten. Zo blijft je haag in goede conditie en stimuleer je een gezonde groei. Het is raadzaam om hiervoor meststof te gebruiken die is ontwikkeld om haagplanten mee te bemesten. Haagplanten worden immers met zijn allen op een relatief klein stuk grond geplant, waardoor ze meer voeding uit de bodem onttrekken. Daarnaast laat de laurierkers zich goed snoeien. Meestal volstaat een jaarlijkse snoeibeurt prima. Voor een extra strak, enigszins formeel resultaat kun je ervoor kiezen om je laurierhaag twee keer per jaar te snoeien.

Laurierhaag kant-en-klaar online kopen

Laurierhaag kant-en-klaar online kopen

Een laurierhaag kant-en-klaar kopen doe je snel en eenvoudig online bij Haagplanten.nl. De haagelementen komen direct vanuit de kwekerij jouw kant op. Op deze manier zijn de planten slechts een relatief korte tijd uit de grond. Zo wordt hun goede conditie behouden. Het is dan ook zaak dat je jouw kant-en-klare laurierhaag op de dag van ontvangst aanplant. Dit is het beste voor je haag. De kant-en-klare haagelementen die je in onze webshop koopt zijn goed vertakt en in uitstekende conditie. Zo weet je zeker dat je een laurierhaag bestelt die jouw tuin nog een lange tijd zal sieren!

Is een laurierhaag toch niet helemaal wat je zoekt? Je vindt in ons assortiment diverse andere kant-en-klaarhagen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie kant-en-klare levensboomhaag, taxushaag, ligusterhaag of beukenhaag. Voor al onze kant-en-klare hagen geldt dat deze van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Bij ons shop je zeker de allermooiste tuinafscheiding voor jouw tuin!