Plantenbak Aluminium

Met een aluminium plantenbak combineer je de kracht van metaal met een net uiterlijk dat je normaal gezien misschien eerder bij een polyester plantenbak zou verwachten. Als gevolg daarvan heeft een aluminium plantenbak een strakke, eigentijdse uitstraling, waarmee deze plantenbakken heel geschikt zijn voor een tuin of balkon bij een huis met een moderne inrichting. Deze plantenbak is gemaakt van 3 millimeter dik aluminium.

Lees meer
€ 567,00
€ 567,00" />

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

Plantafstand: stuk(s) per meter

Artikelnummer: 10401225

Direct leverbaar

  • Unieke: 100% Groeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Plantenbak Aluminium
€ 567,00

Omschrijving

Hoewel aluminium een licht metaal is, is het sterk, corrosiebestendig en slijtvast. Dit komt onder meer door hoe het materiaal geproduceerd wordt. In de fabriek krijgt het aluminium waarvan deze plantenbakken gemaakt worden een poedercoating. Daaroverheen komt een kleurlaag die tegen krassen bestendig is. Bovendien is deze aluminium plantenbak eenvoudig schoon te maken, wat ook wel twee keer per jaar goed moet gebeuren. Het beste doe je dit met de speciale Cleaner + Protector set, die je ook via onze webshop kunt aanschaffen. Andere middelen kunnen de plantenbak beschadigen.

Door zijn moderne uitstraling is deze aluminium plantenbak heel geschikt voor formele hagen, zoals coniferenhagen of buxushagen. De plantenbak is 60 centimeter hoog, 50 centimeter breed en 1,20 meter lang. Standaard leveren wij de plantenbak op poten van 15 millimeter hoog. Dit voorkomt beschadigingen die veroorzaakt kunnen worden door de bak direct op een stenen ondergrond neer te zetten en is ook beter voor je rug bij het verzorgen van je haagplanten.

Producteigenschappen

Plant instructies