Plantenbak CorTen Staal

Een plantenbak van staal is een sterke plantenbak die heel lang meegaat. Om precies te zijn is deze plantenbak gemaakt van Cortenstaal. Wanneer je deze plantenbak buiten zet, krijgt hij een roestlaag. Dat klinkt misschien als een nadeel, maar deze laag beschermt de plantenbak juist tegen beschadiging door corrosie. Hij krijgt er ook zijn typerende roodbruine kleur door.

Lees meer
€ 315,00
€ 315,00" />

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

Plantafstand: stuk(s) per meter

Artikelnummer: 10401223

Direct leverbaar

  • Unieke: 100% Groeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Plantenbak CorTen Staal
€ 315,00

Omschrijving

Wanneer de plantenbak bij jou wordt geleverd, is deze stalen plantenbak nog roestvrij. Zo kun je zien dat jouw plantenbak gloednieuw is. Als je hem buiten zet, heeft de plantenbak binnen twee tot vier maanden zijn roodbruine beschermlaag. In die periode is het wel belangrijk dat je voor fatsoenlijke afwatering zorgt, want het materiaal geeft dan roestwater af. Er moet daarom voorkomen worden dat er water in de bak blijft staan.

Cortenstaal wordt ook gebruikt aan de buitenkant van gebouwen. Een stalen plantenbak kan dus prima tegen de regen. Daar staat wel tegenover dat deze plantenbak niet direct op de grond gezet worden. Om die reden kun je bij ons een Cortenstaal plantenbak standaard op poten bestellen. De poten zijn anderhalve centimeter hoog en zorgen er dus voor dat de bak niet door de ondergrond beschadigd wordt. Deze stalen plantenbak is 1,20 meter lang, 50 centimeter breed en 60 centimeter hoog. Door het robuuste voorkomen van deze plantenbak ziet hij er goed uit als je er coniferen in zet, zoals een taxus of een levensboom.

Producteigenschappen

Plant instructies