Plantenbak Polyester Hoogglans wit

Deze hoogglans polyester plantenbak heeft door zijn strakke vorm en blinkende glans een bijzonder luxe, moderne uitstraling, waar je nog heel lang van kunt blijven genieten. Wanneer je deze plantenbak regelmatig schoonmaakt, zal hij namelijk jaren meegaan. Deze mooie polyester plantenbak heeft een lengte van 1,20 meter, een breedte van 50 centimeter en een hoogte van 60 centimeter.

Lees meer

Normale prijs: € 407,50

Special Price € 400,00

€ 400,00" />

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

Plantafstand: stuk(s) per meter

Artikelnummer: 10401226

Direct leverbaar

  • Unieke: 100% Groeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Plantenbak Polyester Hoogglans wit
€ 400,00

Omschrijving

Een hoogglans polyester plantenbak schoonhouden is gelukkig niet moeilijk. Omdat deze plantenbak een gladde buitenkant heeft, is vuil heel eenvoudig met water van de buitenzijde af te spoelen. Vocht en vuil komt ook niet door de plantenbak heen, want het materiaal waarvan deze plantenbak gemaakt is, is hoogwaardig gewapend polyester. Dat voorkomt ook het risico op scheuren in de hoeken van de plantenbak. Wil je het beste uit deze plantenbak halen, dan raden wij aan om hem ieder jaar twee keer schoon te maken met de zogeheten Cleaner + Protector set, die ook in onze webshop te verkrijgen is.

Juist planten met glanzende bladeren laten deze hoogglans polyester plantenbak goed tot hun recht komen. Denk bijvoorbeeld aan de hulst of verschillende kleinere lauriersoorten, zoals de laurierkers ‘Herbergii’. Ook de kleuren van de klimhortensia worden heel mooi geaccentueerd door deze glanzende plantenbak. Deze hoogglans plantenbak past bijzonder goed bij een nieuwbouwwoning met een modern interieur. Zeker als de zomerzon deze plantenbak nog net een beetje extra glans geeft.

Producteigenschappen

Plant instructies