Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Plantenbakken kopen

Niet iedereen heeft de beschikking tot een tuin. Stadsbewoners hebben die luxe niet, maar gelukkig hebben zij vaak wel een balkon of dakterras. Ook daar valt ontzettend veel mee te doen. Van alle buitenruimtes kun je een groene oase maken. In de webshop van Haagplanten.nl kun je Plantenbakken kopen die speciaal gemaakt zijn om onze haagplanten in te zetten. Zo kun je ook op je balkon (bijvoorbeeld) een prachtige buxushaag neerzetten. Haagplanten in plantenbakken helpen ook erg om inkijk te voorkomen, wat alleen maar een groot voordeel is natuurlijk. Hieronder geven we je een overzicht van de verschillende plantenbakken die allemaal in onze webshop worden verkocht.

plantenbakken soorten

Soorten plantenbakken

We verkopen plantenbakken van verschillende soorten materiaal. De bakken hebben allemaal een standaardmaat waar onze haagplanten in passen, ook de kant-en-klaar hagen. Deze maat past precies op een balkon. Voor welk materiaal plantenbak jij kiest, hangt geheel af van jouw smaak. Een hardhouten plantenbak past goed bij een klassiek of romantisch interieur, het nadeel is wel weer dat hardhout niet erg goed bestand is tegen aanslag van regen en/of wind. Hoogglans en aluminium passen dan weer goed bij een moderne inrichting.

Soorten plantenbakken
Plantenbakken online kopen in de webshop

Waar je rekening mee moet houden is dat een haag die in een bak wordt gekweekt nooit zo groot zal worden als een haag die in de volle grond staat, simpelweg omdat het wortelstelsel niet zoveel ruimte heeft. Om de groei te stimuleren kun je bodemverbeteraar door de aarde in de plantenbak mengen. Kijk iedere dag of de aarde niet te droog is, geef anders een beetje water. Niet te veel, want de meeste haagplanten kunnen niet goed tegen natte voeten: dan verrotten de wortels.

Plantenbakken online kopen in de webshop van Haagplanten.nl

Plantenbakken online kopen in de webshop van Haagplanten.nl

Onze plantenbakken bestel je eenvoudig via de webshop van Haagplanten.nl, dé leverancier op het gebied van haagplanten en bijbehorende accessoires. Je hoeft alleen maar op ‘accessoires’ te klikken in het menu op de homepagina: van daaruit kom je vrijwel direct bij de plantenbakken terecht. Kies een mooie uit, selecteer hoeveel plantenbakken je wilt kopen en voeg je plantenbakken toe aan het winkelwagentje. Daarna kun je alweer bestellen. Verwacht dat je plantenbakken na twee werkdagen al bij jouw deur afgeleverd worden. Des te eerder kun je aan de slag met planten. Met onze plantenbakken maak je van jouw balkon een plek waar je graag wilt zitten.

Ook haagplanten zijn er volop te krijgen in onze webshop. Een paar van onze absolute toppers: buxus, taxus, laurierkers en vlinderstruik. Je vindt bij ons altijd wel de haagplant die in jouw tuin past. We zijn echter niet alleen een webshop: we leveren ook informatie over het planten, verzorgen en snoeien van haagplanten. Dat is nu de service van de webshop van Haagplanten.nl!