Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Plantenbakken

Ons assortiment bestaat uit verschillende haagplanten voor jouw tuin. Zo hebben wij bij Haagplanten.nl ook kant en klare haagelementen. Deze zijn ook te plaatsen op jouw dakterras, balkon of een betegeld stuk tuin. Je kunt daarbij gebruik maken van de plantenbakken die wij specifiek hiervoor uitgekozen hebben. Als je haagplanten of boom alleenstaand wil plaatsen hebben wij hier ook verscheidene plantenbakken voor in ons assortiment. Wij hebben een divers aanbod, zodat jij een keuze kunt maken gebaseerd op jouw persoonlijke smaak. Al onze plantenbakken hebben een unieke uitstraling, want deze moet immers aansluiten bij die van jouw tuin. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende maten, kleuren en vormen met elk een eigen stijl.

Plantenbakken met verschillende uitstralingen

We hebben onze plantenbakken opgedeeld op basis van stijl. Daarvoor hebben wij drie categorieën: betonlook, natuurlijke uitstraling en strak & modern. De plantenbakken van elke categorie hebben een eigen uitstraling, maar ze zijn allemaal van kunststof. De plantenbakken met betonlook hebben een stoere en rauwe feel, terwijl ze het gebruiksgemak en lichte gewicht van kunststof behouden. De plantenbakken die een natuurlijke uitstraling hebben mengen perfect in een natuurlijke omgeving door hun rustige kleuren. De strakke & moderne plantenbakken hebben het meest eigentijdse gevoel. Dit zijn allemaal plantenbakken met een hippe en luxe look.

Onze plantenbakken zijn van de hoogste kwaliteit en zijn gemaakt van enkel de beste materialen. Alle plantenbakken zijn zeer stevig, maar niet zwaar. Dat komt omdat alle plantenbakken vervaardigd zijn van polyester of glasvezelversterkt kunststof (GVK). Ook zijn ze zowel UV-bestendig als vorstbestendig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of ze de zomer of winter wel ongeschaad door kunnen komen. Om jou volle garantie te geven hebben alle plantenbakken ook nog vijf jaar fabrieksgarantie.

Koop plantenbakken online

Je kunt al onze plantenbakken op Haagplanten.nl kopen samen met de door jou geselecteerde haagplanten of bomen. Een bestelling maken is simpel. Je begint door een keuze te maken in de stijl die jouw voorkeur heeft: betonlook, natuurlijke uitstraling of strak & modern. Daarna kun je een keuze maken uit verschillende opties voor afmetingen, kleuren en vormen. Deze afmetingen, kleuren en vormen kunnen verschillen per categorie.

Haagplanten.nl wil jou de beste service bieden, door betrouwbaar te zijn en snel te leveren. Aan de beoordelingen van onze klanten kun je zien dat wij dit serieus nemen. Je hoeft alleen te wachten op je bestelling, wij zorgen voor goed contact met de kweker en doen een uitgebreide kwaliteitscontrole. Onze klantenservice is altijd bereikbaar voor al jouw vragen of advies over een keuze in plantenbakken. Zij helpen je graag verder.