Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Betonlook

Onze plantenbakken met betonlook hebben een stoere en rauwe feel. Door de robuuste look geven ze een industriële uitstraling aan jouw tuin. Deze plantenbakken zijn licht van gewicht, omdat ze van glasvezelversterkt kunststof (GVK) gemaakt zijn. Dit is prettig voor het gebruiksgemak. Daarnaast gaan de plantenbakken ook zeer lang mee, want de gebruikte glasvezelversterkte kunststof is immers heel stevig.

Tonen als Foto-tabel Lijst

54 producten

Weergeven
per pagina
Sorteer op

Deze plantenbakken zijn ideaal voor verschillende haagplanten uit onze collectie. Je kunt daarbij denken aan de kant en klare hagen, bamboesoorten en siergrassen. Je kunt de plantenbakken gebruiken om een haag op te stellen op jouw dakterras, balkon, een betegeld stuk tuin of elders waar geen grond is om er een te planten. Het kan ook een mooie manier zijn om wat extra privacy te krijgen. Hiervoor is het ideaal om een minimale lengte van 1,20 meter te gebruiken. Je kunt ook planten alleenstaand plaatsen met onze plantenbakken. Je kunt ook een afscheiding maken door de plantenbakken langs elkaar op te stellen.

In verschillende kleuren

Onze plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende fraaie kleuren die allemaal een industriële look hebben. De plantenbakken zijn te krijgen in de kleuren roestig ijzer, antraciet beton, natuurlijk beton en licht beton. Als je de plantenbak op het balkon of in de tuin verplaatst kan dit voor een totaal nieuwe sfeer zorgen. Daarom is het fijn dat de plantenbakken licht van gewicht zijn. Onze collectie omvat veel verschillende vormen, maten en kleuren, dus er zit zeker een plantenbak tussen die perfect is voor jouw dakterras, balkon of tuin.

UV-bestendig en Vorstbestendig

Onze plantenbakken worden met de beste materialen gemaakt. Daarbij zijn ze allemaal handgemaakt. De plantenbakken zijn heel duurzaam en stevig, omdat ze gemaakt zijn van glasvezelversterkt kunststof. Daardoor zijn ze ook UV-bestendig en vorstbestendig. Hier bieden wij vijf jaar garantie voor. Wij letten goed op de productontwikkeling en kwaliteitscontrole tijdens het productieproces. Een ander voordeel is dat de plantenbakken simpel schoon te maken zijn. Besproei de plantenbakken met water en je zult zien dat ze er weer gloednieuw uit zien.

Koop plantenbakken online

Je kunt simpel en snel plantenbakken bestellen op Haagplanten.nl. Je hoeft slechts de maat, kleur en vorm te selecteren die jouw voorkeur heeft en wij zorgen dat het in orde komt. Als wij jouw bestelling binnen krijgen gaan wij gelijk aan het werk. Wij maken jouw bestelling gereed en leveren deze zo snel mogelijk bij jou thuis. Als je nog vragen hebt over plantenbakken of jouw bestelling, laat het dan aan onze klantenservice weten. Daar helpen wij je graag.