Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Natuurlijke uitstraling

Onze plantenbakken met natuurlijke uitstraling hebben een look die op klei lijkt en gaan daarom goed in de natuur op. Ze zijn allemaal geproduceerd met glasvezelversterkt kunststof (GVK). Dat zorgt er voor dat ze zeer stevig zijn en lang mee gaan. Tegelijk houdt de glasvezelversterkte kunststof de plantenbakken licht van gewicht wat erg fijn is voor het gebruiksgemak.

Tonen als Foto-tabel Lijst

40 producten

Weergeven
per pagina
Sorteer op

De plantenbakken zijn verkrijgbaar in donkerbruin, lichtbruin en lichtgrijs. Deze natuurlijke kleuren mengen perfect met de natuurlijke omgeving van jouw tuin. Met deze kleuren kun je jouw tuin een landelijke sfeer geven. Onze collectie is zeer divers, wij hebben verschillende vormen, afmetingen en kleuren plantenbakken. Zo kun je altijd de plantenbak kiezen die het beste bij jouw tuin past. Je kunt de plantenbakken ook gebruiken om een afscheiding te maken voor wat extra privacy. Dat kun je het beste doen door een kant-en-klaarhaag te plaatsen in plantenbakken met een minimale lengte van 1 meter. Daarnaast is het ook mogelijk om planten alleenstaand neer te zetten, bijvoorbeeld bamboe of siergrassen. Zo kun je een mooi accent geven aan jouw balkon of tuin.

Hoge kwaliteit en handgemaakt

Onze plantenbakken worden met materialen gemaakt van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt er voor dat ze heel stevig en duurzaam zijn. De plantenbakken worden met de hand gemaakt en we letten nauwkeurig op de kwaliteitscontrole en productontwikkeling. Alle plantenbakken zijn zowel UV-bestendig als vorstbestendig. De glasvezelkunststof houdt het gewicht van de plantenbakken minimaal, waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. Een ander pluspunt is het gemak waarmee ze schoon te maken zijn. Er zijn helemaal geen schoonmaakmiddelen voor nodig. Je kan de plantenbakken er weer gloednieuw uit laten zien door ze simpelweg met water schoon te maken.

Koop plantenbakken online

Je kunt simpel en snel plantenbakken bestellen op Haagplanten.nl. Je hoeft slechts de maat, kleur en vorm te selecteren die jouw voorkeur heeft en wij zorgen dat het in orde komt. Als wij jouw bestelling binnen krijgen gaan wij gelijk aan het werk. Wij leveren de plantenbakken zo snel mogelijk bij jou thuis, zodat jij er van kunt genieten. Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt jou daar graag bij.