Plantenmatten Bodembedekkende plantenmat

€ 0,00
  • Unieke: 100% Groeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Plantenmatten Bodembedekkende plantenmat
€ 0,00

Prijsoverzicht

Omschrijving

Bodembedekkers zijn bijna een vereiste te noemen voor in de tuin, omdat ze je helpen op een natuurlijke manier onkruid te bestrijden. Je hoeft niet meer smerige pesticide te gebruiken, maar gewoon bodembedekkers in je tuin te planten en klaar! Maar het duurt een tijdje voordat de bodembedekkers volgroeid zijn en je tuin kunnen gaan beschermen tegen onkruid. Daarom verkopen wij ook plantenmatten, kant-en-klare bodembedekkers. Plantenmatten worden gebruikt in gemeentelijke plantsoenen, bij rotondes, op hellingen, maar ook in de tuin natuurlijk. Hieronder leggen we uit hoe je de grond moet voorbereiden op de plantenmatten en hoe je de plantenmatten moet plaatsen.

Plantenmatten plaatsen

Volg deze instructies op om ervoor te zorgen dat je plantenmatten er nog lang mooi uit blijven zien!

Ten eerste moet je de bodem egaliseren en zorgen dat al het onkruid met wortel en al verwijderd wordt. Haal ook alle plantenresten weg (zoals verdorde bladeren). De grond moet helemaal leeg zijn. Je kunt eventueel nog een extra bodemverbeteraar of een extra meststof aan de grond toevoegen voor een optimaal resultaat en een snelle groei. De bodemverbeteraar en/of meststof voeg je aan de bovenste laag (ongeveer tot tien centimeter) van de grond toe. Maak dan de grond vochtig en leg de plantenmatten er één voor één bovenop. Zo simpel is het om plantenmatten te plaatsen!

Natuurlijk hebben de verschillende soorten plantenmatten die wij aanbieden allemaal weer een heel andere verzorging nodig. Sommige hebben bijvoorbeeld vaak water nodig, andere helemaal niet. Dat is belangrijk om in gedachten te houden, maar verder zal je veel plezier beleven aan je plantenmatten! In onze webshop kun je kijken wat voor plantenmatten wij allemaal verkopen. Wij hebben een ruime voorraad, dus geen zorgen! Kies plantenmatten die passen in jouw tuinontwerp, of ga juist voor iets heel anders om contrasten te creëren! Alles is in principe mogelijk. Wij staan natuurlijk ook altijd voor je klaar, wanneer je vragen hebt of specifiek advies wil hebben. Plantenmatten bestellen kan eigenlijk niet eenvoudiger dan bij ons! Onze webshop spreekt voor zich. Voor al je haagplanten kun je het beste bij ons terecht.

Producteigenschappen

Plant instructies

Na het selecteren van een type haag, verschijnt hier de plantinstructie voor dit type.