Pluimhortensia 'Kyushu'
60-80 cm

.

De Pluimhortensia ‘Kyushu’ is een pluimhortensia met een opgaande groeivorm, wat betekent dat zij hoge toppen ontwikkelt. Van augustus tot september bloeit zij en ontwikkelt zij witte bloemen die aan het einde van de bloei roze kleuren. Overigens zijn de bloemen wel minder opvallend dan die van andere pluimhortensia’s. De ‘Kyushu’ is zeer geschikt voor een informele haag en moet ieder jaar rond de maand maart gesnoeid worden, maar je mag de haag natuurlijk altijd wat bijknippen wanneer het nodig is.

Lees meer
€ 18,60
€ 18,60" />

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

(Minimum bestelaantal: 10)

Artikelnummer: 10400394

Direct leverbaar

  • Unieke: 100% Aangroeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00

Omschrijving

Omdat zij niet zo uitbundig bloeit zal de ‘Kyushu’ als haagplant in de tuin ook niet zo opvallend zijn, maar dit kan natuurlijk ook een voordeel zijn. Ze is daarom namelijk in iedere tuin op haar plek. De pluimhortensia ‘Kyushu’ stelt geen specifieke eisen aan de bodem, maar staat wel het liefst in de halfschaduw of in de volle zon. Bijknippen of snoeien kun je het beste in het voorjaar doen, nadat de vorst is geweest en voordat de ‘Kyushu’ in het najaar haar blad verliest. Houd er overigens wel rekening mee dat de ‘Kyushu’ alleen geschikt is om een lage haag mee te creëren van maximaal 150 centimeter hoog.

Pluimhortensia ‘Kyushu’ online kopen

De pluimhortensia ‘Kyushu’ vindt je standaard in onze webshop, want wij hebben de meest populaire haagplanten altijd in het assortiment zitten. Alleen haagplanten van de allerbeste kwaliteit worden naar onze klanten verzonden, haagplanten waarvan wij dus zeker weten dat zij hun taak zullen vervullen.

Producteigenschappen