Rootgrow Geldip (1kg)

Hoe erg je ook je best doet, soms wil het gewoon niet lukken om haagplanten aan het groeien te krijgen. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen voor dit probleem, waaronder het gebruik van Rootgrow Geldip, een innovatief product dat aangebracht moet worden bij de wortels van planten en dat de wortels helpt om zich beter te kunnen ontwikkelen. Natuurlijk moet de gel vóór het planten op de wortels aangebracht worden.

Lees meer
€ 29,90
€ 29,90" />

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

Artikelnummer: 11100777

Direct leverbaar

  • Unieke: 100% Aangroeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00

Omschrijving

Voor het gebruik van de geldip van Rootgrow is het verstandig om de omschrijving op de verpakking of op de site van Rootgrow goed door te lezen. De geldip moet in een emmer met water vermengd worden, totdat je een pasta krijgt die qua textuur doet denken aan behanglijm. Vervolgens de Rootgrow korrels door dit mengsel roeren. Doop de wortels van de plant die je wilt gaan planten in de gel en zorg dat het overal op komt te zitten. Laat de wortels even uitlekken en begin daarna onmiddellijk met planten.

Rootgrow Geldip online kopen

Naast haagplanten verkopen wij van Haagplanten.nl ook producten die het planten en verzorgen van haagplanten gemakkelijker maken, zoals producten van Rootgrow. Met deze producten stimuleer je de groei van de wortels van haagplanten, zodat je haagplanten zich goed zullen ontwikkelen en er mooie en gezond uit zullen zien. Voor extra tips over het gebruik van dit soort producten kun je onze site raadplegen.

Producteigenschappen