Rootgrow korrels (150g)

.

Producten van Rootgrow helpen het wortelstelsel van planten om zich goed te ontwikkelen, zodat je gezonde en sterke planten krijgt. Ze werken goed voor de meeste haagplanten. Rootgrow korrels kunnen zowel los als in combinatie met de Rootgrow geldip worden gebruikt. Op de productpagina van Rootgrow geldip kun je precies lezen hoe je de gel maakt en hoe deze toegepast kan worden op haagplanten die je in de webshop van Haagplanten.nl koopt.

Lees meer
€ 7,99
€ 7,99" />

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

Artikelnummer: 11100775

Direct leverbaar

  • Unieke: 100% Aangroeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00

Omschrijving

.

Omschrijving Rootgrow korrels

De korrels worden vaak vermengd in de Rootgrow geldip. De geldip wordt gemaakt door het zakje poeder dat je ontvangt te mengen met water. Probeer een soort lijmstructuur te krijgen. Voor een dicht wortelstelsel kun je de geldip wat dunner maken. De korrels kunnen hier doorheen worden gemengd. Ook kun je de korrels los gebruiken: meng ze door de grond op de plek waar je een haagplant wilt gaan planten. De Rootgrow korrels zullen de wortels een extra ‘boost’ geven, waardoor je binnen korte tijd een prachtige haag in je tuin hebt staan.

Rootgrow korrels online kopen

Rootgrow korrels koop je eenvoudig en snel via de webshop van Haagplanten.nl! Bij ons een bestelling plaatsen betekent dat je het product binnen twee werkdagen in huis kunt verwachten. Raadpleeg onze site wanneer je niet precies weet hoe je een product moet gebruiken. Ook kun je altijd onze klantenservice om hulp vragen.

Producteigenschappen