Rosa Robin

In tegenstelling tot de Rosa Sterre is de bodembedekker Rosa Robin met prachtige, helder rode rozen voorzien die eveneens doorns bevatten. Deze bodembedekker staat van juni t/m september in bloei.

Lees meer
€ 19,20
€ 19,20" />

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

(Minimum bestelaantal: 23)

Artikelnummer: 11001145

Levering vanaf januari

  • Unieke: 100% Aangroeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Rosa Robin
€ 19,20

Omschrijving

De Rosa Robin is een bodembedekker die relatief hoger wordt dan andere bodembedekkers, namelijk: 50 – 70 cm. Hij is niet geheel wintergroen, aangezien hij zijn bladeren in het najaar zal verliezen. Met de Rosa Robin heeft u in de zomermaanden echter een prachtig, rood rozenperk. De Rosa Robin heeft een iets krachtigere groei dan de Rosa Sterre en dient daarom jaarlijks zo’n 1/3 teruggesnoeid te worden. Door de dichte groei krijgt onkruid in ieder geval geen kans om de kop op te steken. Let wel op een zandige, kalkrijke ondergrond die goed gedraineerd is. Ook klei en humus zijn van belang voor een mooie groei. Qua standplaats geeft de Rosa Robin de voorkeur aan de zon.

De Rosa Robin is in eerste instantie uiteraard geschikt als bodembedekker voor grote oppervlakten in uw tuin. Hij kan echter ook goed in borders, potten of bakken geplaatst worden.

Producteigenschappen