Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Taxushaag kant-en-klaar


Een wintergroene haag maakt je tuin echt helemaal af. Een mooie haag geeft je tuin karakter en creëert sfeer. Een taxushaag is hiervan een uitstekend voorbeeld. Helaas duurt het wel een tijdje voor een taxushaag de door jou gewenste hoogte bereikt heeft. Wil je daar niet op wachten? Dan kun je ervoor kiezen om een taxushaag kant-en-klaar te kopen. Op deze manier wordt je tuin direct omlijst door een blikdichte tuinafscheiding. Een kant-en-klare taxushaag is de perfecte oplossing wanneer je jouw tuin meteen een andere uitstraling wilt geven. Wij vertellen graag wat een kant-en-klare taxushaag voor jouw tuin kan betekenen.

Wanneer kies je voor een taxushaag kant-en-klaar?

  • Wanneer je een oude haag gaat vervangen voor een mooie, nieuwe tuinafscheiding
  • Als je net bent verhuisd naar een nieuwbouwwoning en je tuin nog helemaal kaal is
  • Wanneer je liever geen jaren wilt wachten tot je taxushaag de juiste hoogte bereikt heeft
  • Als je meteen wilt genieten van de privacy die een volgroeide, zichtdichte haag je biedt
Taxushaag kant-en-klaar verzorgen
Kant-en-klare taxushaag in goede conditie

Taxushaag kant-en-klaar verzorgen

Een taxushaag kant-en-klaar bestellen is natuurlijk zo gedaan. Maar hoe verzorg je deze mooie haag? De taxus is een vrij gemakkelijk te onderhouden haagplant. Hij gedijt goed op de meeste grondsoorten. Let er wel op dat de taxus niet van te natte voeten houdt. Heeft jouw tuin een natte bodem? Dan zul je de grond moeten draineren voor je de taxus plant. Met de juiste maatregelen ligt die mooie taxushaag alsnog binnen handbereik! Dit hoeft overigens niet ingewikkeld te zijn: het prikken van een paar diepe gaten in de plantgeul waar jouw taxushaag komt te staan kan al voldoende zijn.

De taxus is een haagplant die vrij traag groeit. Een jaarlijkse snoeibeurt is in veel gevallen al genoeg. Wil je een zeer strakke taxushaag met een formele uitstraling creëren? Dan kun je ervoor kiezen om je kant-en-klare taxushaag twee keer per jaar te snoeien. Ook is het raadzaam om je haag elk jaar twee keer te bemesten. De taxus kent twee groeiperioden. Bemest je taxushaag bij voorkeur voor deze perioden, zodat hij optimaal profiteert van alle goede voedingsstoffen en mineralen. De eerste bemesting vindt bij voorkeur plaats rond eind maart/begin april. De tweede bemesting kan vervolgens eind juni/begin juli plaatsvinden.

De taxus is een oersterke haagplant die ontzettend oud kan worden. Met de juiste verzorging blijft je taxushaag mooi, gezond en groen. Gebruik bij het bemesten van je kant-en-klare taxushaag bij voorkeur mest die speciaal voor coniferen is ontwikkeld. Deze meststof bevat echt alle mineralen en voedingsstoffen die de taxus nodig heeft. Zo zijn coniferen bijvoorbeeld vrij gevoelig voor een magnesiumtekort. Coniferenmest is om deze reden verrijkt met magnesium. Het is niet moeilijk om je taxushaag in optimale gezondheid te houden. Voor meer tips over het snoeien en verzorgen van de taxus kun je terecht op onze website.

Kant-en-klare taxushaag met bessen

Kant-en-klare taxushaag in goede conditie

Koop je jouw kant-en-klare taxushaag bij Haagplanten.nl? Dan weet je zeker dat de haagelementen in optimale conditie zijn. De kwaliteit van onze haagplanten is uitmuntend. Wanneer je jouw kant-en-klare taxushaag bij ons bestelt, komt hij direct vanuit de kwekerij naar je toe. Je weet dus zeker dat je verse haagplanten aangeleverd krijgt en kunt nog dezelfde dag beginnen met het aanplanten van jouw schitterende, wintergroene tuinafscheiding. In de kwekerij is uitgebreid aandacht besteed aan de gezondheid van onze kant-en-klare taxushagen. Je plant dus een sterke en vitale haag aan waarvan je gelijk kunt genieten.

Het is wel van belang dat je jouw taxushaag op de dag van levering plant. Zo blijft de goede conditie van de haagelementen gewaarborgd. Het planten van een kant-en-klare taxushaag is geen heel lastig karwei. Zeker met zijn tweeën kan dit makkelijk in een dagje zijn gebeurd. Bij de levering van jouw kant-en-klare taxushaag zit een uitgebreide plantinstructie. Kom je er desondanks niet uit? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ons vakkundige team helpt je graag verder, waar je ook tegenaan loopt. Het is tenslotte onze missie om jouw tuin van een aantrekkelijke haag te voorzien!

Taxushaag kant-en-klaar kopen

Taxushaag kant-en-klaar kopen

Een taxushaag koop je op snelle en eenvoudige wijze online in ons webshop gedeelte. Onze kant-en-klare taxushagen zijn in diverse hoogten verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een middelhoge haag of een wat hogere haag: net wat je voorkeur heeft. In de voortuin worden over het algemeen wat lagere haagjes tot 1 meter hoogte aangeplant, terwijl een tuinafscheiding in de achtertuin vaak een stuk hoger is. Online een taxushaag kant-en-klaar kopen is gemakkelijk en veilig. Bestel je de haagelementen via onze webshop? Dan worden deze met de grootste zorg verpakt en bij jou thuis afgeleverd.

Een taxushaag kant-en-klaar kopen is dé oplossing voor iedereen die direct een mooie, volwassen tuinafscheiding nodig heeft. Ook wanneer je jezelf gewoon een aantal jaren wachten wilt besparen komt een kant-en-klare taxushaag uitstekend van pas. Wij maken het kant-en-klaar kopen van een taxushaag gemakkelijk. Je bestelt de haag naar keuze waar je ook bent vanaf je smartphone, tablet of laptop. Wij zorgen voor de rest. Je hoeft de haag dus niet fysiek te kopen en zelf te vervoeren. Koop vandaag nog de kant-en-klare taxushaag die het beste bij jouw tuin past en geniet direct van je fraaie, wintergroene uitzicht!

Liever een andere kant-en-klaarhaag? Bij Haagplanten.nl kun je ook terecht voor een groot aantal andere kant-en-klare hagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kant-en-klare beukenhaag, ligusterhaag, laurierhaag, levensboomhaag of hulsthaag. De perfecte haag voor jouw tuin vind je hier!