Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Thuja kopen

De thuja (ook wel bekend als de levensboom) is een coniferensoort die in het wild wel tientallen meters hoog kan worden. De thuja ‘Atrovirens’ (reuzenlevensboom ‘Atrovirens’) kan zelfs 50 meter hoog worden. Maar de thuja is ook erg geschikt om een haag mee te vormen, zoals je wel zult begrijpen. Anders zouden wij geen thujasoorten verkopen in onze webshop. Op Haagplanten.nl kun je Thuja kopen voor een lage prijs. Daarvoor krijg je thuja’s van zeer hoge kwaliteit. Hoe komt het dat wij thuja’s kunnen aanbieden die goedkoop maar toch kwalitatief hoogstaand zijn? Daar willen we je graag over vertellen.

Thuja kopen: het begin

Het begint allemaal in de kwekerij. Wij van Haagplanten.nl werken samen met de allerbeste kwekers en dat doen wij al lange tijd. Zij zorgen dat alle haagplanten, waaronder de thuja, de nodige verzorging krijgen. Veel haagplanten hebben behoefte aan een voedzame bodem en daar zijn thuja’s geen uitzondering op. Een voedzame bodem is goed waterdoorlatend en bevat de nodige voedingsstoffen, waardoor de thuja’s zich goed kunnen ontwikkelen. Ze krijgen niet te veel water en meer dan genoeg zonlicht. Wanneer de thuja’s klaar zijn om de kwekerij te verlaten zijn ze nog niet volgroeid, maar sterk genoeg om overgeplant te worden in de tuinen van onze klanten, waar ze op hun gemak verder kunnen groeien. Een thujahaag heeft na het planten wat extra water nodig, maar verder zijn levensbomen makkelijk te onderhouden.

Thuja kopen: het begin
Thuja kopen online

Voordat het zover is controleren wij de thuja’s van onze kwekers en laten alleen de meest volhardende exemplaren de reis maken naar jouw voordeur. Want we willen zeker weten dat de thuja’s die wij aan onze klanten leveren het ook daadwerkelijk goed zullen doen in de tuin. Gelukkig zijn thuja’s erg goede haagplanten. Ze zijn winterhard en de takjes en naalden groeien dicht op elkaar, waardoor een thujahaag goed zichtdicht is en ervoor zorgt dat niemand naar binnen kan kijken. Veel tuineigenaren zijn dan ook gesteld op hun privacy. Verder verspreidt de thuja een heerlijk frisse dennengeur. 

Thuja kopen: de webshop

Thuja kopen: de webshop

Online haagplanten kopen via de webshop van Haagplanten.nl is erg eenvoudig. We hebben de website zo overzichtelijk gemaakt dat het haast onmogelijk is dat je er niet uitkomt. Wil je bijvoorbeeld een thuja ‘Excelsa’ kopen, dan ga je in het hoofdmenu naar de categorie ‘haagplanten-assortiment’ en in dat rijtje zie je ‘levensboom’ staan. Klik erop en je komt onmiddellijk op de productpagina. Klik op thuja ‘Excelsa’ en je leest wat informatie over deze soort. Vanaf daar kom je snel op de bestelpagina terecht, waar je makkelijk kunt uitrekenen hoeveel planten je nodig hebt voor het aantal meters dat je wilt gaan beplanten. Na het bestellen is het wachten op de levering! Het duurt rond twee werkdagen voordat je thuja ‘Excelsa’ zal worden geleverd. Zo simpel is het om een thuja te bestellen via de webshop van Haagplanten.nl!