Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Tuinafscheiding

Wanneer mensen op zoek zijn naar een manier om hun tuin af te scheiden van de buitenwereld, kiezen zij er nog vaak voor om een schutting te plaatsen. Dat is jammer, want een Tuinafscheiding hoeft niet zo saai te zijn. In plaats van dat er hout wordt gekapt om een schutting mee te maken, kun je ook kiezen voor een natuurlijke tuinafscheiding, bijvoorbeeld in de vorm van een haag. Op Haagplanten.nl vindt je ontzettend veel soorten haagplanten die bijzonder geschikt zijn om je tuin mee af te scheiden. Kijk met ons naar een klein voorproefje van ons assortiment en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Haagplanten voor tuinafscheiding
Tuinafscheiding online kopen

Haagplanten voor tuinafscheiding

In principe zijn alle haagplanten van Haagplanten.nl geschikt om in je tuin te planten, maar niet alle hagen zijn in staat een solide, groene muur te vormen. Sommige soorten worden nu eenmaal hoger of breder dan andere. Haagplanten die gegarandeerd blikdicht en hoog worden zijn de altijd populaire coniferen, zoals de taxus en de levensboom, en de ilex crenata. Dit zijn sterke haagplanten die de meeste bodemtypes en temperaturen goed kunnen verdragen en niet veel verzorging nodig hebben. Ze groeien snel en moeten daarom één a twee keer per jaar gesnoeid worden. Hoe dat precies in zijn werk gaat kun je natuurlijk op onze site lezen, naast andere handige tips.

Andere bekende, vaak geplante soorten zijn de hedera (klimop) en de laurier. Hoe vreemd het ook klinkt, de klimop is prima in staat om een mooie haag te vormen. De laurier is niet het bekende keukenkruid laurier, maar heet eigenlijk laurierkers. Het is een haagplant met langwerpig, glanzend blad dat er prachtig uitziet in iedere tuin. Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten haagplanten om uit te kiezen. Bezoek een keer onze webshop en je ziet het vanzelf! Vraag ons om raad wanneer je niet meer weet wat je moet kiezen, wij schieten je graag te hulp.

Tuinafscheiding online kopen op Haagplanten.nl

Tuinafscheiding online kopen op Haagplanten.nl

Haagplanten voor een tuinafscheiding koop je voordelig en snel via Haagplanten.nl, dé webshop voor haagplanten. Het fijne aan onze webshop is dat je op ieder moment van de dag haagplanten kunt bestellen, waar dan ook. Je hoeft je huis er niet eens voor te verlaten. Binnen enkele minuten heb je een bestelling geplaatst, waar wij onmiddellijk mee aan de slag gaan. Als het goed is kun je je bestelling na twee werkdagen al thuis verwachten. Je kunt dus bijna onmiddellijk beginnen met planten.

We garanderen dat onze haagplanten doen waar ze voor bedoeld zijn: groeien en (in sommige gevallen) bloeien. We werken samen met de beste kwekers en houden iedere stap, van het zaaien tot de levering bij jou thuis, goed in de gaten. Dat is nu onze service!