Tweekleurige beukenhaag

€ 49,00
€ 49,00" />

* Verplichte velden

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

* Verplichte velden

* Verplichte velden

  • Unieke: 100% Groeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Tweekleurige beukenhaag
€ 49,00

Prijsoverzicht

Formaat 1+
40-60 cm € 84,50
Formaat 25+
40-60 cm € 49,00

Omschrijving

Bij een beuk denk je toch al gauw aan zo'n hoge boom die je in het bos ziet staan. Maar wist je dat de beuk ook populair is als haagplant? Dat komt vooral omdat de beuk zijn blad vasthoudt in de winter. Veel mensen vinden het fijn om ook in de winter beschut te zijn in hun tuin. Ook is de beuk een inheemse plant, zodat hij extreem goed gedijt in ons klimaat. Hij kan goed tegen vorst en een natte bodem.

Er zijn twee soorten beuken: de groene beuk en de rode beuk. De groene beuk wordt het vaakst als haag gebruikt, omdat hij overal goed staat. De rode beuk is voor veel mensen een wat meer gewaagde keuze, met zijn bloedrode blad trekt hij nu eenmaal veel aandacht. Maar waarom voor het één of het ander kiezen als het ook allebei kan? Ja, je hoort het goed: er bestaat zoiets als een Tweekleurige beukenhaag.

Er zijn verschillende methodes om een Tweekleurige beukenhaag te maken. Je kunt zowel rode als groene hagen in je tuin planten, daarbij kun je spelen met je tuinindeling. Dit kan heel symmetrisch zijn of juist helemaal niet. Of je kunt een haag maken van afwisselend rode en groene beuken, zodat je een gemengde haag krijgt. Eigenlijk zijn er geen grenzen wat betreft de tweekleurige beukenhaag! Je kan en mag alles doen wat je wil, om zelf jouw eigen perfecte tuinontwerp te maken! En waarom zou je saai doen en een groene haag nemen als je er ook wat kleur in kunt stoppen? Zet een gemengde beukenhaag in de voortuin en je trekt zeker weten de aandacht van de hele buurt!

Producteigenschappen