Vinca minor 'Gertrude Jeckyll' Vinca minor 'Gertrude Jeckyll'

De Vinca minor 'Gertrude Jeckyll' – ook maagdenpalm genoemd – is een wintergroene bodembedekker met mooie, witte bloemen die vanaf februari t/m mei tevoorschijn komen. Deze bodembedekker kan een maximale hoogte van 10 cm bereiken en biedt uw tuin zonder meer een dicht en groen tapijt.

Lees meer
€ 14,99
€ 14,99" />

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

Plantafstand: 4.5 stuk(s) per meter
(Minimum bestelaantal: 23)

Artikelnummer: 11001137

Levering vanaf mei

  • Unieke: 100% Groeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Vinca minor 'Gertrude Jeckyll' Vinca minor 'Gertrude Jeckyll'
€ 14,99

Omschrijving

De Vinca minor 'Gertrude Jeckyll' is een sterke, wintergroene bodembedekker met een rijke, witte bloesem. De Vinca minor 'Gertrude Jeckyll' heeft als prettige eigenschap dat hij de schaduw verdraagt en onkruid onder bomen en struiken weghoudt.

De Vinca minor 'Gertrude Jeckyll' heeft als het ware twee soorten stengels. De stengels die verticaal groeien zijn met mooie bloemen voorzien. De stengels die horizontaal lopen groeien en kruipen over de grond en zorgen voor een dicht begroeiende, groene bodem. De Vinca minor groeit uitstekend op een vochtige ondergrond die humusrijk is. Van nature staat deze bodemdekker namelijk op vochtige bosgrond. Het snoeien kan het beste in de lente plaatsvinden. Op die manier geeft u de Vinca Minor een verjongingskuur en knipt u de bodembedekker weer mooi in model. Wanneer u snoeit, dient u met name de horizontale stengels te verwijderen. Op die manier gaat de plant niet woekeren.

Producteigenschappen

Plant instructies