Vinca Minor Vinca Minor

De Vinca minor – ook kleine maagdenpalm genoemd – is een wintergroene bodembedekker met mooie, lichtblauwe bloemen die van februari t/m mei tevoorschijn komen. De Vinca minor zal uiterst goed groeien op een zowel schaduwrijke als zonnige plek in uw tuin. Zodoende kan hij een hoogte van maximaal 20 cm bereiken en een effectief groen tapijt bieden.

Lees meer
€ 14,99
€ 14,99" />

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

Plantafstand: 4.5 stuk(s) per meter
(Minimum bestelaantal: 23)

Artikelnummer: 11001136

Direct leverbaar

  • Unieke: 100% Groeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Vinca Minor Vinca Minor
€ 14,99

Omschrijving

De Vinca minor is een uiterst interessante bodembedekker. Hij zorgt er namelijk voor dat onkruid in toom wordt gehouden en dus niet de kop op steekt. De Vinca minor is zeer robuust en stelt geen hoge eisen aan de bodem. Deze dient vooral voldoende voedingstoffen te bevatten, bijvoorbeeld humus. Ook een gematigd vochtige, tot zandig, leemachtige bodem past goed bij de Vinca minor. En zelfs een zure, kalkachtige bodem vormt geen probleem voor deze bodembedekker.

De bladeren van de Vinca minor hebben een ovale vorm en zijn glanzend donkergroen van kleur. Het planten van de Vinca minor kan het beste in de lente of in de herfst plaatsvinden. Als u op een afstand van 25 tot 30 cm let, zal de Vinca minor voldoende ruimte hebben om mooi tot bloei te komen. Het snoeien is enkel nodig wanneer de Vinca minor zeer sterk groeit.

Producteigenschappen

Plant instructies