Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Bamboe kopen

Op Haagplanten.nl kun je een groot assortiment aan haagplanten aanschaffen. Je zult dus gegarandeerd een haagplant vinden die in jouw tuin past. We hebben altijd de favorieten van Nederland in ons assortiment zitten, maar ook een groot aantal speciale of zeldzame soorten. Ook verkopen we enkele planten waarvan je misschien niet zou verwachten dat je ze kunt toepassen als haagplant. Een goed voorbeeld daarvoor is bamboe. Verschillende soorten bamboe kopen doe je in onze webshop! Want hoe vreemd het ook klinkt, bamboe is zeer geschikt als haagplant en zal jouw tuin gegarandeerd in Oosterse sferen brengen.

Bamboe tuin vogel
Bamboe blad

Bamboe in de tuin

Bamboe heeft natuurlijk een compleet andere structuur dan we van de meeste andere haagplanten gewend zijn, maar wel één die hem een goede haagplant maakt. Bamboe groeit ontzettend snel en kan wel tot drie meter hoog worden. Een bamboehaag zal al snel hoog genoeg zijn om een afscheiding te vormen tussen je tuin en de buitenwereld. Bamboe is een goed winterharde en goed waterdoorlatende haag die wel tegen een stootje kan. Hoewel de meeste bamboesoorten niet in de breedte groeit, zul je je bamboehaag toch moeten snoeien eens in de zoveel tijd. Dit doe je op dezelfde manier als bij andere haagplanten: de uitstekende takjes wegknippen. Je krijgt er een gezonde en volle haag voor terug.

Omdat bamboe niet vaak als haagplant wordt toegepast heb je, wanneer je een bamboehaag plant, iets unieks in je tuin staan. Het is een plant waar nog altijd veel onduidelijkheid over is, maar juist dit mysterieuze zorgt ervoor dat bamboe fascineert. Daarnaast past een bamboehaag in iedere soort tuin, klassiek of modern, traditioneel of kleurrijk. Het vormt een mooie achtergrond voor meer opvallende planten, zonder de aandacht te verliezen.

Bamboe online kopen

Bamboe online kopen in de webshop van Haagplanten.nl

Onze bamboe bestel je gemakkelijk en snel via de webshop. Bamboe is wat duurder dan onze haagplanten gewoonlijk zijn, maar voor die prijs heb je ook iets origineels. Binnen twee minuten ben je op de bestelpagina, binnen twee tot drie werkdagen is je bestelling in huis. Natuurlijk vind je alle tips over het planten, snoeien en verzorgen van je bamboehaag op onze site terug. Want we zijn meer dan alleen een webshop: we zijn een bron van informatie waar iedereen in kan delen. Je staat er na de bestelling van een haagplant bij ons dus niet alleen voor. Alles wat je moet weten wanneer je de eerste keer een haagplant aanschaft, kun je op de site lezen.

Haagplanten.nl biedt alleen de allerbeste haagplanten aan. Zodra je een bestelling bij ons plaatst controleren we op onze kwekerij of deze wel voldoet aan onze hoge eisen. Pas dan mag een product de kwekerij verlaten.