Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Groeigarantie

Wij staan als verkoper in voor de kwaliteit voor onze producten. Producten moeten namelijk wel beantwoorden aan de redelijke verwachting die u hiervan als klant mag hebben. Mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan vernemen wij dat graag en gaan wij gezamenlijk op zoek naar een passende oplossing. Deze 'wettelijke garantie' geldt onverminderd eventuele extra aangeboden garanties.

Bij Haagplanten.nl gaan wij voor topkwaliteit. Onze wens is dat u nog jarenlang kan genieten van de haagplanten die u bij ons heeft besteld. Het is dan ook een groot compliment wanneer u nogmaals een bestelling bij ons plaatst, of wanneer u zelfs onze website aanraadt bij uw vrienden.

Haagplanten.nl werkt samen met ervaren kwekers die een goede reputatie hebben in de branche. Het team achter Haagplanten.nl heeft ook al meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van haagplanten. Hierdoor weten we dus ook precies hoe we voor u aan de beste haagplanten kunnen komen.

Onze kwekers zorgen voor een topconditie van de planten en wij zorgen er met ons logistiek proces voor dat deze planten uitstekend bij u aan komen. De planten worden vers gerooid en vergaard waarna ze verpakt worden voor verzending.

* Haagplanten.nl levert u haagplanten die soortecht zijn. Mocht het bestelde soort niet meer leverbaar zijn, dan wordt er met U overlegd om eventueel een vervangende soort te leveren.

* Bij planten geleverd in een pot, geeft Haagplanten.nl een groeigarantie van 2 maanden, na levering.

* Planten die geleverd worden met blote wortel of met kluit, daarbij geven we ook groeigarantie. Dit geldt alleen voor leveringen die plaats hebben gevonden tussen 15 oktober en 1 april. U kunt uitsluitend tot 2 maanden na levering van uw planten een melding per email doorgeven als uw planten niet verder groeien.

* U dient als klant Haagplanten.nl de mogelijkheid te geven

het beroep op de groeigarantie te onderzoeken. 

* Mocht er met succes door u gebruik gemaakt worden van de groeigarantie, dan kan in overleg een herlevering of terugbetaling plaatsvinden.

* Mocht U na het verstrijken van een garantietermijn melden dat een plant niet groeit zoals het hoort, dan zal Haagplanten.nl gezamenlijk met U zoeken naar een oplossing. Dit betekent niet dat Haagplanten.nl verplicht kan worden gesteld tot enige vorm van compensatie.

Er kan geen gebruik gemaakt worden van groeigarantie indien een gebrek is en/of er schade is aan de plant als gevolg van één van de onderstaande punten:        

* het niet juist opvolgen van de plant-, snoei- en verzorgingsinstructies.

* een slechte bodemstructuur (belemmert wortelgroei en waterafvoer)

* schade door vorst, overstromingen, natuurrampen, brand, of andere extreme weersomstandigheden na levering.

* schade door ongedierte, wild, schimmels en het niet juist gebruiken van gewastbeschermingsmiddelen nadat de planten geleverd zijn.

In alle andere voorvallen kunt u ons benaderen via de klantenservice wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om gezamenlijk te zoeken naar een passende oplossing.