Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Waarom zijn kant-en-klare heggen prijziger dan jonge haagplanten?

Als je ons webshop gedeelte al eens hebt bekeken, zal je misschien zijn opgevallen dat een kant-en-klare heg een stuk prijziger is dan losse haagplanten. We leggen je graag uit waarom dit is. Een kant-en-klaarhaag bestaat uit haagplanten die al helemaal volwassen zijn. Ze zijn uitgegroeid tot goed vertakte, gezonde haagplanten waarmee direct een volgroeide haag kan worden aangelegd. Je bespaart eigenlijk dus jaren tijd, verzorging en snoei door direct een haag aan te planten die al op de door jou gewenste hoogte is. Al die jaren is de haag dus op de kwekerij verzorgd, gesnoeid en bemest door onze professionals.

Je bespaart dus de nodige tijd en kosten aan een kant-en-klaarhaag, terwijl de kwekers veel meer kosten maken dan voor jonge haagplanten, die de kwekerij relatief snel verlaten. Dat verschil wordt als het ware verrekend, waardoor een kant-en-klaarhaag duurder uitvalt dan een jongere haag. Toch vinden wij het wel zo eerlijk om onze prijzen scherp te houden. Ook onze kant-en-klaarhagen zijn daarom altijd zacht geprijsd. Daarnaast kun je ook na de aanplant van jouw haag altijd bij ons terecht voor vragen en advies. Ook kun je contact met ons opnemen wanneer er problemen zijn met je haag. Deze aanvullende service bieden we graag aan.

Onze kant-en-klaarhagen zijn altijd in topconditie. Dat wil zeggen dat de haagelementen bestaan uit sterke en gezonde planten die wel tegen een stootje kunnen. Ook zijn de planten zeer goed vertakt, waardoor ze een mooie en volle haag opleveren.