Plantenbak Polyester

Een polyester plantenbak past fantastisch bij een balkon of een tuininrichting met een modern karakter. De strakke, rechthoekige vorm van deze topkwaliteit plantenbak versterkt deze eigentijdse uitstraling nog meer. De antraciet kleur van de plantenbak is behoorlijk neutraal en de kans dat hij goed bij jouw tuin, balkon, patio or terras gaat passen is dus heel groot. Het uiterlijk van vrijwel iedere formele haag komt deze plantenbak tot zijn recht.

Lees meer
€ 253,00
€ 253,00" />

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

Plantafstand: stuk(s) per meter

Artikelnummer: 10401224

Direct leverbaar

  • Unieke: 100% Groeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Plantenbak Polyester
€ 253,00

Omschrijving

Deze plantenbakken zijn niet zomaar de eerste de beste plantenbakken. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en omdat de kleuring door het hele materiaal heen loopt, krijg je geen lelijke plekken in de plantenbak. Ook het reinigen van een polyester plantenbak is eenvoudig, al moet je wel opletten dat je er de juiste spullen voor gebruikt. De verkeerde schoonmaakmiddelen of gereedschappen – denk aan staalwol, hogedrukreinigers of schuurpapier – kunnen schade aan het materiaal veroorzaken. De Cleaner + Protector set uit onze webshop is speciaal voor de schoonmaak van je polyester plantenbak ontwikkeld.

Wanneer je een polyester plantenbak twee keer per jaar goed schoonmaakt, gaat hij jaren mee. En omdat deze plantenbak een tijdloos uiterlijk heeft, hoef je niet bang te zijn dat de tijd je inhaalt. Deze plantenbak is 60 centimeter hoog, 1,20 meter lang en 50 centimeter breed. Groot genoeg om ook op een balkon een mooie, formele haag neer te zetten. In onze webshop vind je genoeg haagplanten om uit kiezen.

Producteigenschappen

Plant instructies