Vuurdoorn 'Orange Glow' Pyracantha coccinea ‘Orange Glow’
100-120 cm

Koop hier jouw haagelementen van kant-en-klare vuurdoorn ‘Orange Glow’. Deze haagelementen zijn als ze bij jou aankomen al uitgegroeid tot stukken haag van 100 tot 120 cm. Het enige dat jij nog hoeft te doen is ze te planten en je kunt direct van een prachtige nieuwe haag genieten. Dat scheelt een hoop tijd vergeleken met een haag die je zelf nog moet laten groeien.

Lees meer
€ 83,00
€ 83,00" />

Hoeveel planten heb je nodig?

Je kunt zowel stuks als meters invullen

Plantafstand: 1 stuk(s) per meter

Artikelnummer: 10401045

Direct leverbaar

  • Unieke: 100% Groeigarantie*
  • Gratis verzending boven €350,-
  • Onze klantenservice is ma t/m vrij van 07:00 tot 18:00 en za van 09:00 tot 12:00
Vuurdoorn 'Orange Glow' Pyracantha coccinea ‘Orange Glow’
€ 83,00

Omschrijving

Vuurdoorn ‘Orange Glow’ is een plant die voornamelijk bekend staat om de prachtige oranje besjes waar hij zijn naam aan dankt. Voordat hij in het najaar deze besjes draagt, staat hij prachtig wit in bloei. De vuurdoorn ‘Orange Glow’ is een wintergroene plant, die door zijn scherpe doorns ook nog eens inbraakwerend is. Ook vogels zijn gek op de vuurdoorn ‘Orange Glow’: ze eten de bessen en nestelen tussen de doorns, waar ze beschermd zitten. Let er wel op dat de vuurdoorn ‘Orange Glow’ niet hoger dan 150 cm groeit.

Producteigenschappen

Plant instructies

Plantinstructies kant-en-klaarhagen

Kant-en-klaarhagen zijn even wat anders dan de meeste haagplanten. Ze worden namelijk geleverd in elementen van één meter lang en zijn al volledig uitgegroeid. Lees hier hoe je ze moet planten.

Wanneer moet ik planten?

Kant-en-klaarhagen kunnen op de meeste momenten van het jaar wel geplant worden. Wanneer de ideale periode hiervoor is, verschilt enigszins per plant. Kijk hiervoor op de pagina’s met informatie over de specifieke soorten. De leveringsperiode komt over het algemeen wel overeen met de plantperiode.

U kunt beter niet planten bij: – Een periode van droogte – Vorst – Zware regenval (of hier vlak na) – Harde wind

Hoe bereid ik mijn tuin voor op de nieuwe haag?

Stap 1: Let erop dat de soort grond in je tuin geschikt is voor de plantensoort. Stap 2: Graaf een sleuf. Deze moet zo lang zijn als de haag wordt en ten minste 35 cm breed en diep. Als je gebruik maakt van het plantrek moet hij 50 cm diep zijn. Stap 3: Woel de aarde in de sleuf goed los.

Wat moet ik doen als de planten geleverd zijn?

Stap 1: Breng de planten naar de tuin. Dit kan behoorlijk zwaar zijn, dus vraag vrienden of familie om te helpen. Stap 2: Kartonnen verpakkingen mogen blijven zitten. Plastic moet worden verwijderd. Stap 3: Geef de planten water. Stap 4: Als je de planten niet direct kunt gaan planten, zorg er dan voor dat ze genoeg water krijgen en zonlicht.

Hoe plant ik mijn haag?

Stap 1: Zet de plantenelementen in de sleuf, op zo’n manier dat de doos en wortels volledig onder de grond zitten. Stap 2: Plaats de druppel bevloeiingslang, die bij de planten geleverd wordt, op de bovenzijde van de wortelkluit of kartonnen doos. Stap 3: Vul de sleuf weer met aarde en druk die net zo stevig aan dat de planten niet wiebelen.