Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Sluiten

Gemengde potentillahaag

Potentilla
  • Bloeiende plant Bloeiende plant
  • Geschikt als lage haag Geschikt als lage haag
  • Informele haag Informele haag
Latijnse naam
Potentilla
Eigenschappen
Bladverliezend, Geschikt als lage haag, Bloeiende plant, Informele haag
Stap 1Selecteer het soort wortel
Welke wortelsoorten zijn er
Haagpakket in pot
Haagpakket in pot
Vanaf € 75,20
Haagpakket blote wortel
Haagpakket blote wortel
Vanaf € 42,50
Stap 2Selecteer aantallen en meters
Haagpakket in pot
Gemixte potentillahaag Pot 20-50 cm
€ 75,20
Beschikbaar
Minimale besteleenheid
1
Haagpakket blote wortel
Gemixte potentillahaag Blote Wortel 20-50 cm
€ 42,50
Leverbaar vanaf
okt. 2021
Minimale besteleenheid
1

Dit haagpakket bestaat uit een mix van drie soorten Heesterganzerik (Potentilla). De Heesterganzerik is een plant met aparte, roodbruine twijgjes en vrolijke, kleine bloemetjes die ook nog eens vlinders aantrekken. Hij doet het uitstekend in de zon, want hij kan goed droogte verdragen. De Heesterganzerik wordt niet zo hoog; op zijn hoogst een meter. De gemengde potentillahaag is dus niet geschikt om een hoge haag mee te maken, hij gaat maar tot drie meter. Dit haagpakket bevat de volgende soorten Heesterganzerik: vijf keer Heesterganzerik 'Abbotswood', vijf keer Heesterganzerik 'Goldfinger' en vijf keer Heesterganzerik 'Red Ace'.

Met een combinatie van witte, gele en rode bloemen is deze gemengde haag een echte kleurenpracht, die ook nog eens fantastisch ruikt! U hoeft deze haag trouwens ook niet te snoeien, tenzij je hem te vol vindt worden en liever een wat formelere haag hebt. Je kunt hem het beste in de lente terugsnoeien, wanneer er nieuwe knoppen ontstaan. Hoe dan ook zal je geen spijt hebben van je gemengde potentillahaag, want in de lente wordt je haast verblind door de prachtige kleuren van de bloemen in de volle zon! Daarnaast kan de potentillahaag prima overleven in elke grondsoort, zelfs in een bodem met veel kalk.

Geniet daarom van je haagplanten! Ga met mooi weer eens buiten zitten en kijk naar de vlinders die voorbij dartelen, aangetrokken door de potentilla. Nodig familie, vrienden of buren uit en zie hoe de afgunst van hun gezicht af te lezen is! Iedereen wil namelijk de bezitter zijn van zo'n prachtige haag.

Toon meer Toon minder