Levensboom kopen

Levensboom kopen

De levensboom heeft als wetenschappelijke naam ‘thuja’, maar voor het gemak houden we de naam ‘levensboom’ aan. De levensboom heef in meerdere culturen een rol gespeeld als spiritueel symbool. Doordat levensbomen over het algemeen het hele jaar door groen blijven, lijkt het alsof zij niet mee veranderen met de seizoenen en het eeuwige leven hebben. Dat is natuurlijk niet helemaal waar, maar toch heeft deze gedachte de levensboom en belangrijke status gegeven. Vandaag de dag zie je de levensboom dan ook op allerlei manieren terug: als tattoeages, aan een ketting, op posters… als spiritueel symbool dat staat voor de eeuwigheid is zij nog altijd populair. Maar de ‘echte’ levensboom wordt ook vaak toegepast als haagplant. Ze behoort tot de familie van de coniferen, winterharde, dichtbegroeide haagplanten die vrij hoog kunnen worden. De levensboom kopen doe je via de webshop van Haagplanten.nl. Ze is erg populair bij onze klanten, zoals ook andere coniferensoorten als de taxus baccata.

Waarom een levensboom kopen?
Levensboom kopen in de webshop

Waarom een levensboom kopen?

We hebben al gezegd dat de levensboom tot de coniferen behoort. De meest voorname eigenschappen van coniferen, die de levensboom ook heeft meegekregen, is dat ze over het algemeen winterharde haagplanten zijn en vrij snel groeien. Verder geven hun groene naalden ze een karakteristiek uiterlijk waar mensen meestal erg van zijn gecharmeerd. Omdat de levensboom snel groeit zal zij binnen de kortste keren een hoge, zichtdichte haag gaan vormen rondom je tuin. Je zult de levensboom daarom wel één tot twee keer per jaar moeten snoeien, maar gelukkig is dat niet een heel lastig karwei, zeker als je onze tips erbij pakt. In ieder geval heb je met een levensboomhaag nooit last van pottenkijkers: ze vormt een zichtdichte, groene muur waar niemand doorheen kan kijken. Dat is vooral prettig als je in de zomer in je zwembroek of bikini op een ligstoel wilt zonnen. Ook kunnen huisdieren niet makkelijk weglopen uit je tuin.

Levensboom kopen in de webshop van Haagplanten.nl

Levensboom kopen in de webshop van Haagplanten.nl

In de webshop van Haagplanten.nl kun je goedkoop en snel levensbomen kopen! We verkopen verschillende soorten voor een vaste lage prijs. Het is ons altijd gelukt om kwalitatief hoogstaande haagplanten voor een goede prijs aan te bieden aan onze klanten. Daar zijn wij trots op! We werken samen met gerenommeerde kwekers die alleen de beste kwaliteit haagplanten voor ons kweken. Maar daarna bekijken wij de haagplanten bij de kweker nog eens goed, omdat wij zeker willen weten dat alleen de allerbeste haagplanten in ons assortiment terechtkomen. Dat is immers wat onze klanten van ons verwachten en de tevredenheid van klanten is erg belangrijk voor ons. Koop daarom bij ons de prachtigste levensbomen en wees ervan verzekerd dat je binnen de kortste keren een mooie, volle haag in je tuin hebt staan!